Baroeg on Tour @de Beuk This is hell

Deur open: 19 Aanvang show: 20

Entree: 15

‘Bastards Still Remain’ is een mijlpaal in het 20-jarig bestaan van This Is Hell, met een dozijn hardcore-mokerslagen binnen een kwartier. Inderdaad, old school erbovenop klappen doet het viertal uit New York als de beste. Daarnaast maken ze zijsprongen naar onder meer metallic punk, wat gelijkgestemde wegbereiders in de vroege jaren ’80 al deden. Echter, toen was metal nog veelal een vies woord in de scene. Tijden veranderen, maar de hardcore van This Is Hell is van alle tijden.

Kaartverkoop: https://baroeg.stager.co/web/tickets/111415669?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2iMAIffurrDBeEDUt4GDvG9pezPnNcxxFGxh_TXzjB8jbuUYfuGgBUJeo_aem_AbadIhxrJfnWzbcG4gJ60AzIlDsp58OxRXWti7L-376KPuUETUUWdzTmnGrKNoOxbL3DkjDbh0X2U_KvpHehtovf

🆘Het is inmiddels geen nieuws meer dat het huidige pand Baroeg wordt gesloopt en herbouwd. Tot dit alles gerealiseerd is is Baroeg op reis langs diverse podia in de omgeving.

Op 3 augustus komt Baroeg naar Barendrecht in Poppodium De Beuk. Lees meer over de nieuwbouw op: https://baroeg.nl/nieuwbouw.

Evenement thumbnail

Leave a Reply