Beuk Teens Halloween – Graveyard Edition

Aanvang show: 19:00

Beuk Teens Halloween – Graveyard Edition: Durf jij te komen?

Op vrijdag 25 oktober 2024 opent Poppodium De Beuk zijn deuren voor een onvergetelijke Halloween-avond speciaal voor tieners! Van 19:00 tot 23:00 uur wordt De Beuk omgetoverd tot een duistere wereld vol spanning, mysterie en heel veel plezier.

Wat staat je te wachten?

Stap eerst door ons angstaanjagende Spookhuis en beland vervolgens op de dansvloer waar de beats van onze DJ je laten vergeten dat het Halloween is… of toch niet? Verkleed komen mag (hoe griezeliger, hoe beter), maar het is zeker niet verplicht. Met spookachtige mocktails in de hand en de beste Halloweenmuziek belooft dit dé feestavond van het jaar te worden voor alle jongeren van groep 6 tot en met middelbare scholieren.

Gratis tickets en beperkte capaciteit!

De entree is helemaal gratis, maar zorg wel dat je je gratis ticket van tevoren reserveert – we hebben een beperkte capaciteit, en vol = vol! Het feest begint al in het Spookhuis, dus zorg dat je dapper genoeg bent om binnen te komen…

Ouders, geen zorgen!

Hoewel het een mysterieuze en spannende avond belooft te worden, kunnen ouders gerust zijn: De Beuk Teens wordt volledig ondersteund door onze geweldige vrijwilligers, en er is goed toezicht.

Mis dit unieke Halloweenfeest niet! Beuk Teens Halloween – Graveyard Edition wacht op jou.

Evenement thumbnail

Leave a Reply