De Beuk Teens

Dubbele dosis De Beuk Teens in mei!

Het poppodium De Beuk in Barendrecht blijft jongeren verrassen met maandelijkse hang-outs en feestjes sinds het begin van dit jaar. En deze maand gaan we zelfs twee keer los, elk voor een andere doelgroep. Ben jij of ken jij een tiener die wel toe is aan wat vertier? Dan moet je zeker bij De Beuk Teens zijn en ervaren waarom het dé plek is voor jongeren die van een feestje houden.

Op veler verzoek zijn de leerlingen van de basisschool eindelijk weer aan de beurt! Op vrijdag 24 mei van 19.00 tot 22.00 uur staat De Beuk Teens open voor leerlingen uit groepen 6, 7 en 8. Verwacht te gekke muziek, een dansvloer, tafelvoetbal, en andere games. En voor wie durft: karaoke, mocktails en heel veel plezier! Natuurlijk onder toeziend oog van volwassenen, dus ouders hoeven zich geen zorgen te maken. Het wordt een fris tienerfeestje waar je samen met je vrienden helemaal los kunt gaan.

Op 31 mei is het tijd voor een spetterende Friday Night Party voor middelbare scholieren bij De Beuk Teens. Met een DJ die voor de perfecte tunes zorgt en volop ruimte om te chillen of te dansen met je vaste crew. Bij de bar haal je je favoriete frisse drankjes of als je in een uitbundige bui bent, een heerlijke mocktail, allemaal alcoholvrij natuurlijk. Roken, vapen en alcohol zijn niet toegestaan, maar dat hoeft de pret niet te drukken. De leukste feestjes vier je immers bij De Beuk Teens!

Beide Beuk Teens in mei: Gratis entree!