A-one & Next Project

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: €3,- // leden: €1,-

Twee jonge enthousiaste rockbands met covers en deels eigen werk.

A-one
A-One, is een 4 mans rockband die is opgericht eind 2011, nog geen 8 maanden later wonnen ze de Fanatics Finale waarmee een professionele fotoshoot en €1000,- in de wacht sleepte. Met deze talentenjacht hebben ze o.a. in de Rotterdamde Schouwburg en meerdere malen in het conservatorium, “CODArts”, gespeeld.

Sinds ze op Spijkenisse Festival 2012 stonden is veel gebeurd. Zo hebben ze o.a. in het voorprogramma van Paul Turner (bekend van The Voice Of Holland en Expeditie Robinson) gespeeld. Tevens hebben ze in o.a. gespeeld in De Doelen en in Stadstheater Zoetermeer. Ook kregen ze ‘Het Jongerenlintje van Hoogvliet’ uitgereikt en werden de band benoemd tot ‘Jong talent van Albrandswaard 2013’, met een daartoe behorende beurs. Verder geeft A-one in 2013 hard gewerkt aan nieuwe nummers en veel optredens gedaan. Een voorbeeld hiervan is dat ze afgelopen augustus ook weer voor het Spijkenisse festival geboekt werden. Binnenkort duikt A-one de studio in voor de opname van een aantal eigen nummers. Naast hun eigen werk speelt A-one ook stevige covers van oa. Lenny Kravitz, Kings of Leon Red Hot Chili Peppers enz.

Facebook A-one

Next Project
Bestaat uit 4 enthousiaste muzikanten in de 20, ze spelen pop/ rock covers.Hun repertoire is zeer gevarieerd, van Adele tot Paramore en van Within Temptation tot Bruno Mars

Evenement thumbnail

Leave a Reply