afterparty opening Skatepark

Op zaterdag 8 juli zal in De Beuk  in samenwerking met Gemeente Barendrecht de officiële afterparty plaatsvinden van de opening van het nieuwe skatepark aan de Henry Dunantlaan.
Tijdens deze afterparty zullen verschillende DJ’s er voor zorgen dat het een groot feest wordt. Dus heb je zin om te dansen of gewoon even een drankje te doen kom dan zeker! De volgende DJ’s zullen hun draai kunsten vertonen:

DJ DBS (Hip Hop) http://hop.to/dbs
DBS starte zijn carrière onder de naam D.Def in 1989.
Tijdens een DJ contest in de club “Locomotion” is hij ontdekt door de eigenaar van de club waardoor de wekelijkse Hiphop zondag  een van zijn vaste avonden werd. In 1996 veranderde D.Def zijn naam in DBS omdat hij ook wel de Def Beats Sientist genoemd werd. Na een druk jaar op school en werk begon hij met het uitbrengen van zijn mixtape’s “ Defbeats”.Gelijk na de eerste release van zijn mixtape’s heeft hij op een aantal grote Hiphop evenementen gedraaid zoals: Back to Planet Rock (Eindhoven) Boogie Down Station (den Haag).Mede door zijn snelle soepele mix techniek met hier en daar een scratch is hij zelfs doorgebroken in Duitsland.

DJ Krypton (all round)


DJ Krypton is een oude bekende voor velen uit Barendrecht. Hij is bekend van Waterfront, Lowlands en de FFWD Dance Parade.
Na jaren samen met DJ Rekzr feestjes zoals Roff en Toff en Back Up georganiseerd the hebben in Waterfront heeft DJ Krypton zich volledig op zijn studie Audio Design aan de HKU in Hilversum gestort. Af en toe haalt DJ Krypton zijn platen uit het stof om een feestje te bouwen.
En dat het een feest wordt is een ding wat zeker is als hij ergens draait.
 DJ Jambossa   (Drum& Bass) www.jambossa.net

DJ Jambossa is in 2004 verhuisd naar Rotterdam. Hier is hij achter de schermen gaan meewerken aan de BAM drum&bass feesten in Nighttown Theater.
Maar hij werkt niet alleen achter de schermen. DJ Jambossa draait steeds meer op verschillende feesten, met als één van de hoogtepunten de FFWD Dance Parade in augustus 2005. Begin 2006 werd hij aan het rijtje residents van BAM toegevoegd en inmiddels is hij ook vaak te vinden op het maandelijkse feestje LOUD in Mi&Yu te Rotterdam, een initiatief van Lou-D.

LOU-D (Drum& Bass) www.lou-d.nl (website in aanmaak)

De stijl van Lou-D  klinkt  energievol maar tegelijkertijd enigszins beheerste drum & bass. Het liefst draait hij platen zonder te veel hoge melodieuze tunes erin, minimal drum & bass dus. Een lekkere steady beat a la Aphrodite met wat sampletjes of Ambient geluidjes erdoorheen. Als het maar flowed en rolt…

De Beuk is open van 21:30 tot 02:00
 Entree is GRATIS”

Evenement thumbnail

Leave a Reply