Along the traX festival

De Jeugd van Tegenwoordig kan helaas wegens omstandigheden niet aanwezig zijn op Along the traX.
Maar we hebben een zeer waardige vervanger gevonden in de Ska/ Reggea band uit Leeuwarden LUIE HOND! http://www.luiehond.nl/

Zaterdag 23 juni zal Along the traX, Barendrechts enige echte popfestival weer plaatsvinden.
De Beuk organiseert het gratis festival voor de 6e maal en dit jaar weer in eigen tuin met een buitenpodium. Het terein gaat open om 13:30 uur.

Het programma:

14:00 Evenwicht
De enige echte Barendrechtse hiphop crew opent het festival, Lange Loeder, Flowizo, Sir Aart , Gold en Mr. Mompel rocken de set!
 
14:45 Second Chance & Harbour 81
Meer dan 10 jaar maakten ze de oldscool hardcore (punk) scene onveilig, na vele tours zal Seconds Chance helaas hun laatste show geven, maar gelukkig wel op Along the traX.
Voor dit afscheidsoptreden speelt een andere band juist hun eerste show, dit is de gloednieuwe band van 2 leden van Second Chance: Harbour 81.
www.myspace.com/secondchance-nl
www.myspace.com/harbour81 

16:45 Sister Fister
Wat krijg je als je ruige rockers kruist met Britney Spears, Racoon, Doe Maar en Michael Jackson? Sister Fister natuurlijk! Deze band maakt van popklassiekers vette punkrock meezingers.
www.myspace.com/fistersunited
 
18:00 The Beertasters
Deze 9 (!) mansformatie uit Delft weet een vette ska show neer te zetten en skanken de pan uit, hun nummers doen denken aan Madness and beyond…
www.myspace.com/beertasters
 
19:15 Face Tomorrow
Met meer dan 500 shows in binnen- en buitenland is het één van de betere live-acts van Nederland, sommige noemen het rock, indie of emo, wij noemen het Face Tomorrow.
www.myspace.com/facetomorrow
 
20:30 Capacocha
Trashy gitaren, groovende funky basloopjes, cheesy orgels, stuwende electro-drums en grauwe jaren 50-zang zorgen, samen met deze op hol geslagen podiumbeesten, voor een pompende set electro-rock&rolla-outacontrolla!
www.myspace.com/capacocha
 
21:30 Luie hond
De Jeugd van Tegenwoordig kan helaas wegens omstandigheden niet aanwezig zijn op Along the traX.
Maar we hebben een zeer waardige vervanger gevonden in de Ska/ Reggea band uit Leeuwarden LUIE HOND! http://www.luiehond.nl/

 
22:30 DJ Smithee
Organisator van de hipste clubavond van Amsterdam: Poptrash (in de Melkweg).
Smithee draait op Lowlands, Dancevalley en opent voor de Chemical Brothers. Een zwaar dansbare mix van electro, breakbeat en rock.
www.myspace.com/smitheeonearth 


Evenement thumbnail

Leave a Reply