Blake Middle, Red Lights & From The Heart

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: €3,- voor leden, €5,- voor niet-leden

Punkrock & Hardcore op één avond!

Blake Middle noemt zichzelf de meest verse radio- en vlekvriendelijke punk/pop/rockcoverband langs de Merwede. Verwacht een show met snelle (lukt best), strakke (lukt ook alleraardigst) en intense (mooi woord maar we bedoelen snelle) hits van bands als Blink 182, Sum 41, Offspring, Green Day maar wees niet verrast wanneer u een herkenbaar lied van een Queens of the Stone Age of een Wolfmother of een Foo Fighters hoort. Nu is het geen verrassing meer, maar goed.

Elke vrijdag repeteren ze in De Beuk. Eindelijk zijn ze weer eens live on stage: Red Lights! Ze spelen zowel covers als eigen nummers die geïnspireerd zijn door muziek van o.a. Green Day, Blink 182 en My Chemical Romance. Daarnaast laten ze zich ook gaan met verschillende bekende nummers uit de TOP40. Red Lights gaat er mee de oefenruimte in, waar de songs eigenhandig overgoten worden met een stevig doch zeer smakelijk Punkrocksausje.

Nog een band die elke week in De Beuk repeteert is From The Heart: Een 5-koppige Hardcore band die al sinds 2012 energieke live-shows geeft. Dit jaar hebben ze een kleine tour in Duitsland gedaan en hebben daarnaast het podium mogen delen met hardcore toppers als Madball, Slapshot, No Turning Back, Backfire en Only Attitude Counts. Naast hun tours hebben ze tijd vrijgemaakt om bij ons, hun thuis- en oefenbasis, een geweldig optreden neer te zetten. Met invloeden van Eurocore, Oldschool Hardcore en New York Hardcore is het publiek verzekerd van een geweldige avond!  Op 30 juni gaat het gebeuren, dit wil je niet missen!

Evenement thumbnail