Burning Sensation & KipKorn

Burning Sensation

De uit Barendrecht afkomstige band Burning Sensation begon in het voorjaar van 2008. De bandleden staken de koppen bij elkaar om verschillende muziekstijlen te combineren met aparte, maar toepasselijke teksten over dingen die zij in het dagelijkse leven tegen komen.

De combinatie van onder meer de muziekstijlen speedmetal en country met teksten over kleine frustraties – waar de meeste muzikanten liever geen woorden aan vuil maken – leidt tot een komische en duidelijke verwoording van gevoelens die bij veel mensen leven.

Deze avond zal ook het 12 nummers tellende debuutalbum "Little Things" gepresenteerd worden aan het publiek
www.myspace.com/burningsensationmusic

KipKorn

KipKorn kan zich waarschijnlijk de jongste band van Heerjansdam en Barendrecht noemen, het viertal  speelt een combinatie van rock en punkrock.

De band is erg energiek op het podium en heeft daarom ook  het publiek mee,vaak zingt de hele zaal mee met de bekende covers. Ondanks hun jonge leeftijd staat KipKorn zijn mannetje en vrouwtje op het podium, dit bewezen ze al eerder op het podium van De Gooth, Exit en Get Rythem.
http://bandkipkorn.webs.com/

De entree van de avond bedraagt 3 euro en 1 euro voor leden.

Om 21:30 uur gaat De Beuk open. Aanvang eerste band om 22:30 uur.

De Beuk is alleen toegankelijk vanaf 16 jaar, bij twijfel wordt om legitimatie gevraagd. Geen legitimatie = geen toegang.

 
 “

Evenement thumbnail

Leave a Reply