Commissievergadering: Bezuinigingen De Beuk

Deur open: 18:00 Aanvang show: 18:00

Beste Beuk bezoekers,

 

De gemeente Barendrecht gaat vanaf 2013 bezuinigen. Iedereen zal begrijpen dat dit onvermijdelijk is in tijden van crisis. De Beuk wordt helaas wel erg hard geraakt, we maken ons ernstige zorgen over de toekomst van ons poppodium.

 

Wat zijn de plannen van de gemeente:

 

-De subsidie van het Along the traX festival wordt geschrapt.
-De energiekosten van het pand worden aan ons doorberekend.
-De huur van het pand wat we van de gemeente huren gaat met 10% omhoog.

 

Het schrappen van Along the traX doet heel veel pijn maar we snappen dat er ergens bezuinigt moet worden. De huurverhoging is vervelend maar dat zouden we nog kunnen redden. De energiekosten zijn echter een groot probleem, de kosten hiervan kan De Beuk niet dragen, we zien hierin een grote bedreiging voor het voortbestaan van De Beuk.

 

Maandag 29 oktober om 19:00 uur is er een commissievergadering in het gemeentehuis waar De Beuk zal inspreken om duidelijk te maken dat deze maatregelen De Beuk grote schade toebrengen.

 

We vragen jullie allemaal om tussen 18:00 en 18:30 bij De Beuk te verzamelen. Vanuit hier gaan we met z’n allen naar het gemeentehuis. We willen met zo veel mogelijk mensen aanwezig zijn bij deze vergadering, om te laten zien dat veel jongeren om De Beuk geven.

 

Deze commissievergadering is niet de plek om te demonstreren, wij vragen je wél om je Beuk T-shirt aan te trekken om te laten zien dat je er bij hoort maar neem géén spandoeken etc. mee. Ook vragen we je om stil te zijn tijdens de vergadering, wij zullen niet de enige organisatie zijn die zal inspreken.

 

Hopelijk tot de 29ste!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur en vrijwilligers van De Beuk.

Evenement thumbnail

Leave a Reply