Cookhouse & Acoustic Cuts.

Deur open: 21.30 Aanvang show: 21.30

Cookhouse bestaat uit twee broers die samen opgroeiden in een muzikaal gezin. De jongste van de twee, Ronald Hendriksen (1990), schrijft grotendeels de nummers. Zijn inspiratie haalt hij uit de liefde, vriendschap en de wereld om hem heen. Jeroen Hendriksen (1988) is de percussionist en het klankbord van Cookhouse.

Jeroen versterkt de muziek met ritme, ambiance en performance. Hij is het onmisbare ingrediënt in Cookhouse. De twee broers hebben een ongekend sterke band door de passie voor muziek, de scheiding van hun ouders, de liefde voor het leven en de drang om nieuwe muziek te blijven creëren.

Ronald en Jeroen zijn zowel twee tegenpolen als twee handen op één buik. Zo drijft Ronald meer op emotie en is hij de dromer in de keuken. Terwijl Jeroen extravert is en er voor zorgt dat mensen zich welkom voelen in Cookhouse.

Ronald is de chef, Jeroen is de gastheer.

Support act deze avond is Acoustic Cuts. Acoustic Cuts bestaat uit twee studenten van de Rockacademie, die eind 2012 besloten hun muzikale krachten te bundelen en een akoestich cover-duo te vormen. Het warme stemgeluid van Sophie omlijst door het verfijnde gitaarspel van Rosalie vormen samen met de sprankelende chemie onderling een hele fijne sfeer om je vingers bij af te likken.

Dat wordt gegarandeerd genieten!

Evenement thumbnail