De Likt & Jon Bovi

Deur open: 21:30 Aanvang show: 21:30

Entree: €5 (leden: €3)

Vanuit het niets is een uitspraak die te vaak en te makkelijk gebruikt wordt in de muziek, maar de jongens van De Likt komen er dicht in de buurt; Binnen een jaar sleepte ze in de finale van de Grote Prijs van Nederland de Muzikantenprijs in de wacht, stonden ze op festivals als Oerol, Metropolis en Bevrijdingsfestival. Hun opvallende mix van pompende, funky beats en harde, ritmische rijms werkt verassend goed. Ook het publiek van deze drie jonge honden laat zich niet in een hokje duwen. Hippe studenten, vastgeroeste hiphopheads, rauwe rockers; Allemaal werden ze meegesleurd in de energieke show van De Likt.

Jon Bovii noemt zijn stijl als zowel retro als futuristisch. Zijn muziek karakteriseert zicht door invloeden van techno, minimal, house, klassieke muziek en 80’s. Hij wil de muziek een verhaal laten vertellen, dus niet alleen een catchy loop die zich blijft herhalen. Jon steekt een hoop tijd in zijn zoektocht naar muziek voor in zijn DJ sets, hij vermijd hierbij de hits en koopt de elektronische muziek die hem aanstaat.

Helaas heeft de band Special Steve ons zonder opgaaf van reden donderdag via Facebook laten weten dat zij zaterdag niet zullen optreden. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel, De Likt zal iets eerder beginnen zodat als je De Likt wil zien je nog makkelijk met het OV naar huis kan, daarnaast zal Jon Bovi na afloop een extra lange set draaien. En natuurlijk is de entree ook iets lager geworden.

Evenement thumbnail

Leave a Reply