De Wet & We Sell Guns

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

We Sell Guns

Naar aanleiding van de eerste ep had de band airplay op verschillende radiozenders, waaronder 3FM. Tevens werd er muziek van de band gebruikt voor de Australische comedy serie House Husbands. Afgelopen jaar speelde We Sell Guns door het hele land en was geselecteerd voor de Popronde.

Less is more, dat geldt voor We Sell Guns. Deze band, opgericht in 2012, bestaat uit twee leden. Samen maken ze garagerock. voor met name liefhebbers van The Black Keys en Black Box Revelation. Dit jaar komt hun debuutalbum uit en ze waren al te zien op events als Metropolis Festival en Bevrijdingsfestival Zuid Holland, Rotterdam

De Wet

De Wet is een Rauw Rotterdams Blues Roots Rock Trio. De Band is geïnspireerd door klassieke vuige blues, oude Motown en de gitaarhelden uit de jaren 70.

Dus. ‘De Wet’ is een bluesrock trio dat in de zomer van 2011 is ontstaan toen Roger, Edmond en Melvin een biertje dronken op een terras aan de Oude Haven. Ze bedachten hoe romantisch en uitdagend het zou zijn om een rocktrio te hebben waarmee je makkelijk overal kon spelen. Niet te veel spullen mee, maar wel lekker knallen. Ze zagen zich in gedachten al in een auto met wat instrumenten toerend langs pubs in Engeland gaan. De volgende dag zaten ze in de oefenruimte en twee weken later was de eerste try-out! En zo is het gekomen.

Evenement thumbnail

Leave a Reply