Duikerfest

Deur open: 13:00 Aanvang show: 14:00

Entree: 10

Duikerfest wordt georganiseerd ten bate van De Kleine Duiker, de Barendrechtse kinderboerderij die zich inzet voor educatie en recreatie voor kinderen en gezinnen. In april van dit jaar werd De Kleine Duiker getroffen door een verwoestende brand.

Duikerfest wordt een Beukfestivaldag vol muziek, plezier en verbinding voor bezoekers jong en oud. Het wordt genieten van optredens van een aantal Barendrechtse bands en artiesten. Speciaal voor de gelegenheid komt Bezemwijk weer een middag bij elkaar.

Muziekprogramma:
14:00 uur Henk Elderson – Singer/Songwriter met uitgebreid coverrepertoire
14:45 uur Bezemwijk – verrassende mix van kleinkunst en Nederpop
15:45 uur Wolfpack – Classic Rock
17:00 uur (Plaat)Staal – Nederlandstalige Coverband

 Daarnaast zullen er tal van activiteiten zijn voor jong en oud.
– Kinderactiviteiten: schminken &  springkussens & Oud Hollandse spellen
– Food: Een Beuks aanbod van versnaperingen van grill en frituur
– Drinks: In Poppodium De Beuk is van alles te koop, fris, mocktails en verschillende soorten bier van de tap. En dat altijd voor een zeer vriendelijke prijs.
– Loterij: Win leuke prijsjes voor jong en oud

Steun voor De Kleine Duiker
De opbrengst van de kaartverkoop en loterij gaat volledig naar De Kleine Duiker, net als de winst uit de bar die sinds de verwoestende brand van het hoofdgebouw alle hulp kan gebruiken met het opnieuw opbouwen van de dagelijkse publieksopeningen. De Kleine Duiker speelt een belangrijke rol in de Barendrechtse gemeenschap door kinderen en gezinnen een plek te bieden waar zij kunnen leren over boerderijdieren en de natuur. Daarnaast biedt de Kleine Duiker een werkvloer aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Elke dag dat De Kleine Duiker nog niet op de 100% capaciteit draait is er eentje te veel. De Beuk voelt zich verbonden met deze belangrijke plaats binnen de gemeente en organiseert hierom dit extra festival. 

Online Kaartverkoop:  Wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen, er zijn slechts 200 tickets!
Entree: €10,- (kinderen tot 12 jaar gratis) (opbrengst kaartverkoop 100% t.b.v. De kleine Duiker) (door een toeslag van de ticketprovider is de totaalprijs €11,-). Vanwege beperkte capaciteit op het terrein geldt op=op.

TICKETS TE KOOP VIA DEZE LINK

Kan je niet komen maar wil je wel een donatie doen, gebruik dan deze link of gebruik onderstaande QR-code: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=2X1M4PVmRf6phslZT3nH0A

Evenement thumbnail