F & Tomorrow Starts (bands)

Bands F en  Tomorrow Starts

Zaterdag 1 december spelen er in Poppodium De Beuk in Barendrecht 2 veelbelovende rockbands uit de regio de Haag.

F   
    
De headliner van de avond, is de prijswinnende kwartet F.
F is een krachtige samenzwering van vier creatieve en jonge muzikanten, die met hun energieke mix van rock, rap en funk geen zaal onbezweet achter willen én kunnen laten.
Hun sound doet denken aan bands als Urban Dance Squad, Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine en The Roots.

Na de release van hun zeer positief ontvangen debuutalbum Fantastiez komt F in een stroomversnelling.
Regionale wedstrijden, aansprekende voorprogramma’s en bekende zomerfestivals volgen en hun CD Fantastiez vindt lokaal gretig aftrek.

De vaakst spelende band van Nederland kreeg onlangs grote waardering van zowel het publiek als een vakjury door achtereenvolgens de Haagse Popprijzen voor Beste CD, Beste Live Act en Aanstormend Talent op te eisen voor landelijk bekende mede-genomineerden als Di-rect en All Missing Pieces. Geen enkele eerdere prijswinnaar (waaronder Kane en Anouk) wonnen ooit meer dan één award per jaar!

http://www.myspace.com/fmusicnl  
http://fmusic.nl/

Tomorrow Starts

De avond zal geopend worden door de mannen van Tomorrow Starts, deze heren hebben al wat meer levenservaring dan de jonge honden van F. Alle bandleden hebben een rijk bandverleden maar hebben elkaar in 2006 gevonden in Tomorrow Starts.
De muziek van dit viertal zou je kunnen typeren als emotionele rocksongs met een donker randje, waar invloeden van grote namen als Radiohead, Pink Floyd en Coldplay in terug te horen zijn.
Ze speelde eerder dit jaar live in de studio bij TMF bij het programma Kweekvijver waar ze werden gepresenteerd door VJ Miljuschka.
http://www.myspace.com/tomorrowstarts

De Beuk gaat open om 21:30, rond 22:15 begint het eerste optreden.

De Entree is € 3,- en € 2,-voor leden.”

Evenement thumbnail

Leave a Reply