Feather Bones & The Balugi’s:

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: entree €4,- // Leden €2,-

Zaterdag 23 februari heeft het optreden van Feather Bones en The Balugi’s in Poppodium De Beuk een speciaal tintje. Maxime Phillips, zangeres van Feather Bones zal die avond namelijk eindexamen doen voor de Popacademie van ROC Zadkine.

Maxime Phillips is naast zangeres van de band Feather Bones hard aan de weg aan het timmeren om een succesvolle singer/songwriter te worden. De Heerjansdamse zong al een keer live met Grammy winnaar Anthony Hamilton en Xantone Blacq, Toetsenist van Amy Whitehouse. Ook trad ze op in het voorprogramma van Lucky Fonz III.  Daarnaast werd de 20-jarige Maxime in 2012 geselecteerd uit 500 artiesten voor de “New Skool Rules & Epitome Entertainment International Exchange”, hiervoor mocht ze in Atlanta (US) met een aantal gerenommeerde namen uit de muziekindustrie werken aan een aantal nummers. Naast haar drukke programma is ze ook regelmatig gastprogrammeur in De Beuk

 

Feather Bones

optie 3
Feather Bones bestaat uit vier muzikanten met een enorme passie voor het luisteren, maken en spelen van muziek. Alle vier hebben ze een andere muzikale achtergrond en smaak waardoor er in totaal vier verschillende invloeden in de muziek van dit viertal doorklinkt. Soul en funk vormen de basis, en de muziek is geïnspireerd door oude funkgoden zoals George Clinton, Bootsy Collins en Tower of Power. Geen baslijn te gek voor bassist Tim. Drumster Joost zorgt voor die zeer solide basis waarover gitarist Lars dan weer de juiste melodieën en riffjes weet te spelen. De zoete maar krachtige stem van zangeres Maxime maakt het geheel compleet. Genieten is echt het belangrijkste ingrediënt van deze band, en dat willen ze dan ook graag ten gehore brengen en delen met elk publiek. Speciaal voor het optreden in De Beuk zal Feather Bones twee fantastische backing vocalisten meenemen.

Facebook

The Balugi’s
Voor het optreden van Feather Bones zullen The Balugi’s  hun podium debuut beleven in De Beuk. Deze kersverse band, bestaand uit Yuri (zang), Ferdinand (gitaar), Laura (basgitaar) en Joost (drum) en maakt old school soul muziek. Geïnspireerd door Otis Redding, Etta James, Sam Cooke en nog vele andere grote artiesten zijn zij met veel plezier aan de slag gegaan! Op dit moment is the Balugi’s nog een coverband maar over een tijdje zullen zij hun eigen songs ten gehore brengen. The Balugi’s steken oude hits in een nieuw jasje, en geven er op deze manier een nieuwe draai aan.

DJ Lars Nebel

lars nebel

DJ Lars Nebel, gitarist van Feather Bones en Barendrechtse band The Baggy Trousers zal na afloop van de bands er voor zorgen dat de bezoekers niet stil hoeven te staan.

 (foto Maxime: Bart Notermans)

Evenement thumbnail

Leave a Reply