Halloween met DJ’s Okkie & J-ru

Halloween 

Op zaterdag 31 oktober viert De Beuk Halloween. Hiervoor word De Beuk omgetoverd tot een duistere kerker, waar de ratten geen brood van lusten. De avond zal in het teken staan van het thema ‘horror’. 

Dus trek die bezemstelen uit de kast, stof je oude gewaden af en zorg dat je toverstaf is opgeladen. 

Als je verkleed komt krijg je bij binnenkomst een gratis toverdrankje! 

Deur open: 21:30, aanvang: 22:30 // entree: €3,- , leden: €1,- 

DJ Okkie 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eén van de meest veelzijdige dj’s van Rotterdam is Okkie Vijfvinkel sinds 1993 dj bij concerten in Nighttown en vanaf 2000 kwamen daar ook talrijke andere dansavonden en feesten bij. Nu is Okkie resident-dj bij populaire clubavonden in WATT, zoals De Buurtsuper, Everybody Dance Now! en Supersnaar. Als concert-dj kende Okkie de afgelopen periode velen 

hoogtepunten zoals N.E.R.D., Funkadelic, Eagles of Death 

Metal, Kyteman, EPMD en Motel Mozaïque. Hij draaide ook op het Metropolis Festival, het Bevrijdingsfestival, Camping Rotterdam, tijdens het Oerol Festival, het Filmfestival, de Museumnacht en Noorderslag. 

http://www.okkie.net/ 

JRU 

JRU is een oude bekende van De Beuk. 

Naast gastoptredens op Poptrash in de Melkweg en Mezz was JRU een van de resident Djs van Poptrash Rotterdam in Waterfront. 

De mix van muziek stijlen die JRU laat horen is zeer dansbaar, van indie tot electro, van drum&bas tot hiphop. Een ding is zeker, als het een goede beat heeft, zal JRU het draaien. 

http://www.myspace.com/noemieontwerpt

Evenement thumbnail

Leave a Reply