HRTZ db1: DJ Flanger & VinylBoy Vs Uxorious & The State

Deur open: 21.30 Aanvang show: 22.00

Entree: €5,- // leden: €3,-

Het duo Uxorious & The State is in Dordrecht al lang geen onbekende meer. Naast hun eigen vaste dubstep avond in Cozmic hebben zij op edities van Support Your Locals en HRTZ gestaan. Onlangs zette ze een volledige Drum ‘n Bass set neer op 078 DNB in Bibelot, en het dak ging eraf! Naast goede DJ skills en een neus voor vette tracks, hebben ze een ontembaar enthousiasme dat ontzettend aanstekelijk werkt. Verwacht een hele dikke, gevarieerde set waarbij je echt niet stil kan blijven staan!

 

Inmiddels hebben deze heren al een redelijke bekendheid opgebouwd in De Beuk. Zo stonden DJ Flanger & VinylBoy op menig dubstep-avond, Koninginnenachtfeestje en onlangs nog als afsluiter van Along The Trax. Vooral na dat laatste optreden hebben ze een behoorlijke indruk achtergelaten en daarom krijgen ze nu hun eigen vaste avond!

In Dordrecht hebben ze elke twee maanden hun eigen HRTZ feestje in de Popcentrale en zijn ze ook residents op 078 DNB. Daarnaast stonden ze op het Big Rivers Festival en waren ze afsluiters op Dirdt. Verwacht de dikste tracks, een handjevol classics, een flinke dosis drum ‘n bass en hier en daar een uitstapje naar andere genres. Je weet wat je te wachten staat en toch blijven ze altijd verrassen. Dit belooft een vette avond te worden

Evenement thumbnail

Leave a Reply