I Against I, Ink Bomb & Redlights

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:30

Entree: 5€ en leden 3€

I against I – (punk)rock uit Dordrecht
Wat moet je nog doen als je met je punkbandje al je dromen hebt waargemaakt? Als je drie platen hebt gemaakt, honderden optredens hebt gedaan, hebt gespeeld met je helden, zoals Bad Religion, Descendents en Rancid? Gewoon doorgaan natuurlijk!
In 1994 werd I against I opgericht in Dordrecht, onder de rook van Rotterdam. Bob, Jasper en Ronald vinden een uitlaatklep in het spelen van uptempo, melodieuze punkpopliedjes. Voor ze het wisten waren ze de eerste Europese band ooit die werd getekend door Epitaph, het platenlabel van Bad Religion-gitarist Brett Gürewitz. Toevallig ook het label waar al hun favoriete bands op zaten, waaronder de legendarische Descendents.
Drummer Bill Stevenson en Stephen Egerton van de Descendents produceerden hun debuutplaat Headcleaner, die met nummers als Maybe Tomorrow en Nailed To The Floor geldt als een klassieker binnen de Nederlandse punkrock. In de jaren die volgden verschenen nog twee albums en talloze compilaties, en was de band honderden keren te zien door heel Europa, onder andere met Undeclinable Ambuscade, Travoltas, ALL, Down By Law, en Blink-182.
In 2008 lijkt het doek voor de band te vallen. Lijkt, want kijk nou: het is 2017 en de band staat weer op het podium alsof ze nooit zijn weg geweest. Een typisch gevalletje van “The more things change, the more they stay the same.”
Nu zelfs te zien in jouw favoriete poppodium in Barendrecht!
https://www.facebook.com/iagainstiband/

Ink Bomb – Punkrock uit Nijmegen.
https://www.facebook.com/inkbombnl/

Redlights- Poppunk uit Rotterdam en omstreken.
https://www.facebook.com/redlightsmusic/?fref=ts

Evenement thumbnail