I Wannabee and the Wannabees

I Wannabee and the Wannabees

bestaan uit 4 muzikanten die hun sporen op de Nederlands podia al verdiend hebben.

Na een rustige start en enkele wisselingen van bandleden was eind 1999 het eerste optreden een feit en heeft I Wannabee and the Wannabees zich tot op de dag van vandaag ontwikkelt tot een hechte energieke knallende band met een eigen geluid. Van feesttent tot jongerencentra, van festival tot rockcafe’ I Wannabee and the Wannabees  krijgt de tent op z’n kop en heeft dat in 2006 en 2007 al bewezen op de vele festivals waar zij gestaan hebben!!

In 2008 dienen de festivals zich al weer aan. Tussendoor meegedaan aan “de grote prijs van Voorne Putten” waar  the Wannabees de 1e plaats veroverden door “de uitstekende podiumpresentatie, onderling kontakt, instrumentenbeheersing en uitmuntende wisselwerking tussen de band en publiek”

ALWEER EEN HOOGTEPUNT OP 29 JUNI 2008 – EEN OPTREDEN IN PARADISO TIJDENS HET ZAKKERSFESTIVAL 2008!!!! EN DE BOERDERIJ IN ZOETERMEER

2009 is ook een goed jaar met vele optredens en het TV debuut in de show van Paul de Leeuw’s

“Mooi Weer de Leeuw” waar Danny de Munk met de Wannabees meezong tijdens “ik voel me zo verdomd alleen”

Met het optreden op het Bevrijdingsfestival te Almere werd het grootste publiek bereikt, ruim 10.000 mensen!!!!!

In het begin waren zij sterk beinvloed door "Me First and the Gimme Gimmes" maar de eigen nummers krijgen steeds meer een eigen plek in hun knallende liveset!! Enkele eigen nummers worden nu al "klassiekers" genoemd zoals: "EI",  "LELIJK",  “FAKE PUNK” , “IK WIL DOEN WAT IK NET ZEI”en hun knaller "ECHT".

Natuurlijk worden de verbouwde covers niet vergeten van oa: Danny de Munk, Herman van Veen, Robbie Williams, Doe Maar, Nena, Rammstein, op een manier zoals de nummers eigenlijk nooit bedoeld waren…..

Op een lekkere uptempo FUN-POP-ROCK manier….

See ya……. I Wannabee and the Wannabees
http://www.myspace.com/iwannabeeandthewannabees

 
Deur open: 21:30, aanvang: 22:30 // entree: €3,- , leden: €1,-“

Evenement thumbnail

Leave a Reply