I Wannabee and the Wannabees

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:30

Entree: €5,-|€3,- leden

Na een rustige start en enkele wisselingen van bandleden was eind 1999 het eerste optreden een feit en heeft I Wannabee and the Wannabees zich tot op de dag van vandaag ontwikkelt tot een hechte energieke knallende band met een eigen geluid. Van feesttent tot jongerencentra, van festival tot rockcafe’ I Wannabee and the Wannabees krijgt de tent op z’n kop en heeft dat tussen 2006 en 2010 al bewezen op de vele festivals waar zij gestaan hebben!!

In het begin waren zij sterk beïnvloed door “Me First and the Gimme Gimmes” maar de eigen nummers krijgen steeds meer een eigen plek in hun knallende liveset!! Enkele eigen nummers worden nu al “klassiekers” genoemd zoals: “Ei” , een zeer “LELIJK” iemand en hun knaller “ECHT” en nieuwe nummers zijn in de maak waaronder ‘”FLOP” , “JUNKFOOD” en “KONIJNTJE” de laatste zijn.

Natuurlijk worden de verbouwde covers niet vergeten van oa: Danny de Munk, Herman van Veen, Robbie Williams, Doe Maar, Nena, op een manier zoals de nummers eigenlijk NIET bedoeld waren….. Op een lekkere uptempo FUN-POP-ROCK manier….

Evenement thumbnail