Koninginnedag BBQ,: The Redlights & De Cementfabriek

De Cementfabriek

Genoemd naar het obscure bijna mythische fenomeen de Cementfabriek, brengt de band een ode aan de tijd waarin het leven nog simpel was. Jongens dronken bier , de meisjes breezer. Tijd was relatief, MSN vernieuwend en je liep voor lul als je een baard liet groeien. De Cementfabriek laat zich het makkelijkst omschrijven als Pop met een hoofdletter A ( van alternatief). Maar als we meer moeite doen komt dit in de buurt:

Een schizofrene mix van alle muziekstromingen uit de afgelopen 100 jaar en de nabije toekomst. Bij vlagen toegankelijk, Bij vlagen serieus en geregeld zonder logica.
 
The Redlights

“We hebben zelfs een logo!” Dat is wat de Red Lights zijn, een band waarvan alles klopt en compleet is.

Deze band uit de Hoeksche Waard en Rotterdam timmert alweer meer dan een jaar aan de weg, De band bestaat uit drie leden Mike (Bas & Backing vocals), Patrick (Leadzang & Drummer) en Mark met een c (Gitarist), die samen al meer dan 10 jaar ervaring hebben in het maken en spelen van muziek.

De muziek is een mix van pop & punk met jazz &blues invloeden, er word veel eigen materiaal gebruikt maar ook worden er klassieke punkcovers gebracht die met een Red Lights-bril zijn bekeken.

16:00 Beuk open

16:30 – 20:00  BBQ (buiten)

16:00- 20:00 DJ’s

20:00 – 20:45 De cementfabriek

21:45 – 22:45 The Red Lights

22:45 – 02:00 DJ’s
Entree:gratis

Evenement thumbnail

Leave a Reply