Koningsdag (BBQ, Bands & DJ’s)

Deur open: 14:00 Aanvang show: 15:00

Entree: gratis

p de eerste echte Koningsdag beginnen we in de middag al met BBQ Bands en DJ’s.
Kom dus na de vrijmarkt een vette bek en een biertje halen op ons hopelijk zonnige terras.
Voor degene met een competitiedrang zijn er ook Oudhollandsche spelen als sjoelen, tafelvoetbal en spijkerspaan.

Entree gratis!

13:00 open
14:00 BBQ aan

15:00 Red lights
Red Lights is een drie koppige Punkrock band uit Barendrecht, net als Bruning Sensation oefenen ze wekelijks in de oefenruimte van De Beuk.Naast covers van onder andere Green Day, Lit, Blink 182, My Chemical Romance heeft ook eigen nummers die geïnspireerd zijn door deze bands . Daarnaast worden ook diverse bekende nummers uit de top 40 onder handen genomen door Red Lights, ze overgieten ze met een smakelijk Punkrock sausje.

17:00 TV Yellow
Opgericht in 2008 door Rik en Dylan en gecompleteerd met Christian als bassist, en Sander als drummer, is TV-Yellow inmiddels uitgegroeid tot een Spijkenisser rock-punk band met een aanstekelijk geluid. Deze enthousiaste band timmert hard aan de weg: zij werden derde bij De Kleine Prijs van Spijkenisse, gaven al verschillende live optredens op de lokale radio en traden laatst op in een volle tent op het Spijkenisse festival.
TV-Yellow is sterk beïnvloed door bands als Green Day, Sum 41 en The Clash.
Kortom: het steviger werk voor iedereen die houdt van snelle catchy gitaar riffs, leuke bas loopjes en scherpe teksten. De band speelt voornamelijk eigen werk met hier en daar een knallende klassieker. Het streven van TV-Yellow is om van elk optreden een feest te maken.

http://www.tv-yellow.com/

19:00 Burning Sensation
Het begon allemaal in 2008 toen Jurgen en Jurgen bij elkaar gingen zitten om verschillende muziekstijlen te combineren met aparte, maar toepasselijke teksten over dingen die zij in het dagelijkse leven tegen kwamen. Zo werd Burning Sensation geboren!
Burning Sensation is een Barendrechts rock/punk band met uitstapjes naar country, ska en hardrock. Hoe meer muziekstijlen, hoe meer vreugde!
De combinatie van deze verschillende muziekstijlen met teksten over kleine frustraties leidt tot een komische en duidelijke verwoording van gevoelens die bij veel mensen leven.
 www.burningsensation.nl

vanaf 20:00:
DJ’s
Info volgt!

Evenement thumbnail

Leave a Reply