Linkin Park Meeting

Deur open: 15:00 Aanvang show: 15:00

Op zondag 19 juli organiseren we de eerste Linkin Park Nederland meeting van 2020. Uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM. De meeting vind plaats in Popodium de Beuk in Barendrecht.We hopen om weer gezellig bijeen te komen en het leven van Chester Bennington te vieren. Op deze dag kan je los gaan tijdens een jamsessie, de longen uit je lijf schreeuwen tijdens karaoke en je Linkin Park kennis testen tijdens de pubquiz. Hoe gezellig is dat? Heel gezellig!

๐Ÿ˜

Drankjes kunnen besteld worden aan de bar. Let er wel op dat er alleen met pinnen betaald kan worden!

HOE KOM IK IN BARENDRECHT?
Openbaar vervoer (vergeet je mondkapje niet):
Bushalte viaduct A15 is 100 meter vanaf De Beuk. Hier komen o.a. de bussen 84, 183, 187 en de nachtbus B11 van de RET.

๐ŸšŒ

NS station Barendrecht is +/- 2 kilometer lopen. Check Google Maps voor de kortste route.Gratis parkeergelegenheden zijn rondom het podium voldoende te vinden. En sinds de regels versoepeld zijn, kunnen we met z’n allen in een autootje lekker naar Barendrecht tuffen

๐Ÿš—

Mocht je over een auto beschikken en plek hebben voor mede LP fans, laat het dan weten in dit event. Voor de jam sessie: een drumstel, basversterkers, gitaarversterkers en zanginstallatie zijn aanwezig. Victor neemt een keyboard, een paar gitaren en basgitaar mee. Drumstokjes en eventueel andere gitaren moet jezelf meenemen.

๐Ÿค˜

Kom je ook naar het event? Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Zet jezelf a.u.b. wel op aanwezig als je komt! Wij moeten namelijk rekening houden met het aantal in verband met de richtlijnen van de RIVM. Wij hebben er zin in!

Evenement thumbnail