Lost Age & Gentle

Deur open: 20:00 Aanvang show: 21:00

Lost Age is een 3 koppige soft rock band die hun eigen nummers creëren. De band staat bekent om de uiteenlopende songs die zowel catchy als meeslepend kunnen zijn.

Gentle, opgericht in 2020, is een gemotiveerde, nieuwe en upcoming band met vier leden; Daan Ingelse (zanger), Peter Kluft (gitarist), Brian Cejas Martín (bassist) en Imke Vink (drummer). Gentle focust zich op het maken van hun eigen muziek waar ze hun emotie en ervaringen in verwerken. Na anderhalf jaar samen geoefend te hebben en vanaf jongs af aan in eigen tijd bezig te zijn geweest met muziek, heeft Gentle inmiddels genoeg nummers om te beginnen met- en meer te focussen op optredens.
Sound:
Gentle heeft een eigen sound waarbij inspiratie van ‘Radiohead’, ‘Nothing But Thieves’, ‘Twenty One Pilots’, ‘Badflower’ en ‘Muse’ valt af te leiden. Gentle’s voornaamste genre is Alternative-Rock, maar heeft binnen dit genre een vrij breed spectrum dat van poprock naar hardrock gaat.
Live shows:
Ondanks dat Gentle een beginnende band is wat betreft live shows, geven ze altijd 100% waarbij de energie door het publiek te voelen is. Het zelf hebben geschreven van de nummers en het nieuw zijn in de wereld van het optreden voegt daarom ook veel toe in het voelen van de nummers door zowel de bandleden als het publiek.

Lost Age
Evenement thumbnail