Lou Patty & New Era Dojo

Lou Patty


De in 2007 opgerichte band Lou patty had even geen behoefte aan geschoolde muzikanten, regeltjes of partitudes.  De groep met zeer diverse  muzikale achtergronden, zoals reggae, hiphop, funk en rock,  ging met deze gedachte  een aantal weken de oefenruimtes in  om eigen nummers te gaan schrijven. Het werd een muzikale soep van drum and bass, hiphop, rock, experimentele synths/sounds en funk.

Na de release van hun eerste EP tourde de band veel door Nederland en zelfs Duitsland. Ook was de band te gast op zenders als 3FM en Kink FM en kreeg daar ook de nodige airplay.

In 2010 zijn er een aantal wisselingen in de band geweest, maar de basis blijft rapper/gitarist Roger Heerink (zoon van Vandenberg zanger Bert Heerink) en synth/sounds-man Jeffrey Sletering. Lou Patty klinkt steviger dan ooit. Overstuurde drumpads, smerige chemical synths en snerpende raps.
 
http://www.lou-patty.com 
http://www.myspace.com/loupatty 
http://twitter.com/loupattyband 
 
New Era Dojo
 

 
”Ik heb kennis mogen nemen van het werk van New Era Dojo. Ik ben zeer onder de indruk, evenals van het live-optreden wat ik heb mogen zien”
-Patrick de Ritter, producer SkylineFM
Deze jonge, talentvolle band uit Rotterdam is een perfecte afgevaardigde voor Alternative Route, Baroeg’s tweewekelijkse podium voor lokale bands. New Era Dojo mixt stijlen als punkrock, emocore en hardrock tot een logisch klinkend geheel en live weet de band vriend en vijand te overtuigen.
-Organisatie Baroeg Open Air 2010
”Wat deze jongens te bieden hebben is niet in een muziekgenre te plaatsen, van harde mosh-pits tot brandende aanstekers in de lucht, je zal het allemaal aantreffen. Hou je van een beetje variatie en hou je ervan om jonge muziekanten los te zien gaan? dan is New Era Dojo duidelijk jouw ding!.”
-Mitchell van Driel, Recensist METALKRANT
http://neweradojo.hyves.nl/
http://www.myspace.com/neweradojo
 
Deur open: 21:30, aanvang: 22:30 // entree: €3,- , leden: €1,-“

Evenement thumbnail

Leave a Reply