Lucas Hamming & New Option (The New Media heeft gecanceled)

****Update****

(zaterdag 26 februari 14:10)
Naast New Option zal vanavond Singer/songwriter Lucas Hamming een korte show geven.Hij is jong, pas 17 jaar, heeft een prachtige stem dat in combinatie met poëtische op respectievelijk gitaarspel een mooi geheel vormt: Lucas Hamming.

Op 15 jarige leeftijd schreef hij een soundtrack voor de bioscoopfilm Lover of Loser, waar hij ook een bijrol in had, op zijn 16de speelde hij met Acda en de Munnik in een uitverkocht Carré theater en trad hij met zijn huidige band New Option op in verschillende zalen, festivals en nationale radiozenders als het Zaantheater, Duycker Buyten festival, 3FM en Radio 1. De nummers van Hamming klinken volwassener dan zijn leeftijd doet vermoeden. Geïnspireerd door o.a. Jeff Buckley, Mumford & Sons en Paul Weller is Lucas Hamming nu bezig met het schrijven van zijn debuut EP.
http://lucashamming.nl/
 
****Update****

(zaterdag 26 februari 11:30)

Zojuist heeft ons het bericht bereikt dat The New Media wegens persoonlijke omstandigheden vanavond niet kan spelen.

New Option zal wel gewoon spelen, de entree is verlaagd naar €2,- en leden gratis.

Er wordt nog wel gezocht naar een vervangende band voor The New Media.
 
New Option

De frisse energieke sound van de band New Option is te vergelijken bands als Arctic Monkeys en Moke tot aan singer/songwriters als Jeff Buckley en Paul Weller. De sound van New Option  is te omschrijven als een  energieke indie/britpop/rock  sound met een scherp randje die worden afgemaakt met poëtische teksten.

Door een breed palet aan nummers is als luisteraar de concentratie bij een optreden nauwelijks te verliezen.

Na 1 jaar optreden op o.a. Duycker Buyten Festival (met Alphabeat, Cmon&Kypski, Only Seven Left, The Mad Trist), in het Zaantheater en zo stond zanger Lucas Hamming met Acda en de Munnik in een uitverkocht Koninklijk Theater Carre gaat NEW OPTION medio Januari de studio in om het Debuut EP op te nemen.
 Deur open: 21:30, aanvang: 22:30 // entree: €2,- , leden: gratis
 
http://newoptionmusic.wordpress.com/

Evenement thumbnail

Leave a Reply