Sidewalk Punk – Ink Bomb – Plus ThirtyOne

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: € 4,00 - leden € 2,00

Nee, dit is geen grap. We hebben zaterdag 1 april maar liefst drie dikke bands voor je op de planning staan.

Sidewalk is een door 90’s punkrock geïnspireerde band. Sinds 2009 speelde Sidewalk in zo’n 10 landen en deed supportacts voor een aantal grotere buitenlandse bands. Na het uitbrengen van een aantal EP’s heeft Sidewalk in oktober 2015 haar debuutalbum, genaamd Full Throttle, uitgebracht.
Sidewalk staat bekend om haar energieke liveshows en geeft altijd vol gas!
Voor fans van: Pennywise, Bad Religion, Lagwagon, the Offspring

De volgende bands is Ink Bomb, een melodieuze punkrockband uit Nijmegen die sinds begin 2015 muziek maakt in de traditie van Bad Religion en No Fun At All. De leden hadden eerder al ervaring opgedaan in uiteenlopende bands als Superhero, Planet Eyelash en Anders Niemand en waren op zoek naar gelijkgestemden om een flinke dosis rauwe, melodieuze punkrock mee te maken. Het resultaat: een explosie van vinnige punkrock met vlijmscherpe gitaarriedels, stuwende bassen, voortjakkerende drums en bezielde uithalen van een aan onbedaarlijke zielenpijn lijdende zanger.

Last but not least: Plys ThirtyOne. Meer dan alleen een rockband
Zij zijn niet in één hokje te plaatsen. Rockmuziek, meerstemmig en dynamisch. Divers als van een stevige double bass tot een heldere gitaar tokkel. Eigen geschreven muziek waar alle 4 de bandleden invloed op hebben.

Drie bands voor vier euro, leden betalen de helft. Je zou bijna denken dat we vijftig jaar terug gaan in de tijd, maar het is echt waar. Heel de avond live muziek voor een prikkie.

Be there!

Evenement thumbnail

Leave a Reply