Ontspoord (vrijdag)

Deur open: 20:00 Aanvang show: 20:00

Entree: Entree minimaal: € 4,- (voor leden €2,-) (Maar meer mag natuurlijk ook!)

Het nieuwe Beuk festival; kleinschaliger dan Along the traX maar wel een heel weekend en met een camping voor Beuk leden en vrijwilligers.
Ontspoord is ook een festival waarbij de acts belangeloos optreden om de Beuk te steunen in deze tijden van bezuinigingen.
Vrijdag zal in het teken staan van DJ’s

 

Indoor:
HRTZ (drum ‘n bass & dubstep)

HRTZ is een DJ collectief uit Dordrecht, hier organiseerden ze al vele succesvolle dubstep en drum n’ bass avonden. Nadat HRTZ op het Along the traX festival 2012 van De Beuk afsloot met een stomende DJ set, hebben ze met  De Beuk de handen in een geslagen om een vaste avond in De Beuk te organiseren. Deze avond heet “HRTZ db”, of db voor De Beuk staat of decibel, mag men zelf weten. Één keer in de twee maanden komt het HRTZ collectief met een speciale gast naar Barendrecht.

https://www.facebook.com/hrtz.dordrecht

 

Infiltrate The System  (hard drum ‘n bass)

Twee deejays gefascineerd van harde underground dance muziek, hebben hun krachten gebundeld onder de naam “Infiltrate The System”.
Ze zullen een DJ set neerzetten met een mix van drum ‘n bass & hardcore, een stijl die ze “crossbreed” noemen. Daarnaast maken ze uitstapjes naar eveneens snoeiharde dubstep.

 

Terras:
Ruben Z (All-round)

 

Evenement thumbnail

Leave a Reply