Punk @ Beuk

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: €5,- | €3,- leden

Een avond vol Punk bands in De Beuk!

Timetable:
21:30 deuren open
22:00 Bottlecap Accident
23:00 Stiknaats
00:00 Kinda Broke

Entree: Leden €3,- Niet leden €5,-

Kinda Broke
Neem the Offspring, voeg een snufje Rise Against toe en strooi met uptempo meezingers. Even goed roeren en je maakt kennis met Kinda Broke.
Kinda Broke werd in 2014 gevormd in het mooie Hellevoetsluis, vernoemd naar de status van de bankrekening. In de loop van 2018 werd de eerste EP “Modern Kids” opgenomen, waarvan het nummer “Take it Out” meerdere malen tot radiomateriaal werd omgedoopt. En nog steeds rocken Remco (gitaar), Bjorn (bas), Tristan (drums) en frontvrouw Kim op de verschillende podia die Nederland rijk is. De bankrekening nog altijd even leeg, in tegenstelling tot de muziek: een vlotte drum en snoeiharde bas zorgen ervoor dat je je niet zal vervelen.

Stiknaats
Stiknaats is een Grunge/punk band die de klanken van de begin jaren 90 snapt en het op eigen manier terug schuift in uw gezicht. Met onder andere invloeden van Nirvana & Primus maken ze eigen creaties waardoor het publiek nooit echt zeker weet wat het moet verwachten. Met hun laatste album genaamd ‘Opabinia’ is een deel van hun creaties nu te beluisteren op alle muziek platvormen.

Bottlecap Accident
De 4 Bredanaars houden zich niet bepaald op één muziekstijl, maar bieden een gevarieerd aanbod aan stijlen, waaronder; Metal, Pop en Emo, met een achterliggende moderne Punkstijl. Met veel afwisseling tussen nummers vol scheurende gitaren, harde drums en geschreeuw, en zachte, lieve nummers met diepe teksten staat Bottlecap Accident open voor een breed publiek. In een korte periode heeft de band een redelijk netwerk van luisteraars en andere bands ontwikkeld, mede dankzij de muziekvideo voor het nummer ‘Who You Want Me To Be’ dat eind September 2018 uit is gekomen op YouTube. Begin augustus ’19 vertrok drummer Julius Pelgrim voor een jaar naar Australië. Met Tim Verschuren als vervanger op de drums is de band weer back on track en zijn ze hard aan de weg aan het timmeren. Zo zijn ze onderdeel van Breda’s Most Wanted en mogen ze op Breda Barst en in de Mezz optreden. Verder is een EP gepland eind 2019. De optredens van Bottlecap Accident zijn toegankelijk voor iedereen die van energieke rockmuziek en een goede tijd wil beleven. Als uiteindelijke missie heeft de band om in de toekomst één van de grootste van Nederland te worden, maar de belangrijkste missie voor nu blijft natuurlijk om plezier te hebben en gezelligheid te maken.

Evenement thumbnail