Punkfest

Deur open: 18:30 Aanvang show: 19:00

Een grandioze punkline-up met:
Røyking
Voos
Rauwkost
Red Lights

RED LIGHTS

Red Lights is een 3-koppige poppunkband uit Barendrecht/Rotterdam. Ze spelen eigen nummers en covers zoals je ze nog nooit gehoord hebt. De sound is te vergelijken met Greenday, Offspring, SUM41, Bowling For Soup tot Britney Spears.

VOOS

Je zou ergens denken dat VOOS op maar een plek heeft kunnen ontstaan, de barricaden. Toch is de werkelijkheid minder romantisch. Een ontmoeting in de supermarkt, een babbeltje op het schoolplein van de kinderen. ‘Oh, en wat speel je dan?’ Dit leidde tot de eerste sessies in de oefenruimte in 2021. In de loop van 2022 werd een zangeres gevonden aan het uiteinde van een knaagstaaf, waarmee de huidige line-up van VOOS compleet was.
De muziek kenmerkt zich door vaak korte nummers, met een hoge dosis energie en snelheid. Teksten zijn in het Nederlands, soms poetisch, maar altijd rauw en uit een maatschappijkritisch hart.
Niet onbelangrijke invloeden zijn Dead Kennedys, Crass, Seeing Red en Future Suck.
Onlangs heeft VOOS een aantal opnamesdigitaal uitgebracht (meest recent: Maan Voos Vis) en optredens gedaan met oa Stinksisters (NL), Death Pill (Oekraïne) Disturbance (NL) en Appäratus (Maleisië).
VOOS is:
Connie (zang), Toby (gitaar), Bas (bas), Luuk (drum).

RAUWKOST

Soms moet je het leven (en jezelf) niet té serieus nemen.
Dat is het levensmotto van Rauwkost!
Dit Nederlandstalige-rock trio valt met energieke muziek en rake teksten, rauw op je dak. Hierbij laten ze zich inspireren door bands als Hangyouth, de Dijk, Doe Maar en The Scene.
Met teksten als ‘Geen eigen huis, geen plek onder de zon.’ en ‘Waarom is die troep zo duur, voor een paar kilometer per uur?’ kan iedereen gegarandeerd meezingen en een gezonde dosis frustratie afreageren.
Begin april 2023 heeft de band hun EP, ‘Met De Deur In Huis’ uitgebracht. In juni kwam de videoclip van ‘Bloedbroeder’ uit, opgenomen bij Brouwerij Kompaan, op 2 januari 2024 kwam een clip uit van ‘Er is geen Race’ en op 12 januari 2024 kwam het album uit: ‘Zonder Kloppen’.
Rauwkost bestaat uit: bassist en zanger Karel van der Eijk, drummer Vincent Groen en gitarist Micha Koster.

R∅YKING

Punk energie en scherpe lyrics verstopt in een zoet jasje. Uptempo beats met harmonische zang en gitaar, R∅yking laat je los gaan en tegelijk afvragen wat de føk ze allemaal aan het schreeuwen zijn. Het is Kinderen voor Kinderen… maar dan niet voor kinderen. Løgisch tøch?

Evenement thumbnail

Leave a Reply