Riff and Let Die

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: €5,00 leden €2,50

Een avond vol dikke rockmuziek, van maar liefst drie bands!

Life’s Electric is een rockband met een verslaving aan rauwe energie. Als ware kinderen van de jaren 90 laten zij zich inspireren door acts als Soundgarden, Alice in Chains en de Foo Fighters. Met een voorliefde voor het zwaardere gitaarwerk en toegankelijk songstructuren geeft Life’s Electric een moderne twist aan het oude Grunge geluid.

Muziek is constant aan verandering onderhevig en Raptor weet dat. Deze, in 2014 opgerichte band, bruist van de energie en zal zich niet conformeren aan de grenzen die gesteld worden aan het maken en uitbrengen van muziek. De muziek komt zoals de inspiratie komt. Raptor gaat vol energie en muzikale plannen de toekomst tegemoet. En op 6 juni kun jij een stukje met ze mee.

En last but not least, Rule Zero! Rule Zero is in 2012 gestart als Paramore coverband en heeft zichzelf ontwikkeld richting andere genres. Op dit moment speelt de band hoofdzakelijk eigen werk, dat zich laat beschrijven als een combinatie van poprock met oldschool hardcore invloeden. De band staat voor een energieke show met veel plezier. Het maakt niet uit of je liever naar melodische pop of het hardere gitaarwerk luistert, de muziek en de sfeer zal ook jou overtuigen.

Evenement thumbnail

Leave a Reply