RijmR

Deur open: 21.30 Aanvang show: 21.30

De reden dat zijn muziek nu zijn kracht heeft, is omdat hij jaren lang heeft kunnen observeren hoe het leven in elkaar zit. Zowel de frustratie als de mooie dingen in het leven (inclusief het spirituele)
Vandaar dat hij graag spreekt en muziek maakt voor de mensen die wel willen maar niet kunnen. Emotie moet geen onderdrukking meer zijn maar een manier van loslaten.
Zijn Motto is dan ook: Liefde en Muziek zijn voor mij de twee juiste woorden in dit leven!

In zijn tienerjaren vaak op de straat de vinden in Barendrecht en Rotterdam . Om te freestylen met vrienden . Te battlen met andere rappers. Ondanks dat hij op school zat om te leren voor Commerciële medewerker binnendienst , was de kunst om te creëren met woorden veel interessanter.

In 2015 Leer je vrienden kennen geschreven en uitgebracht als demo ( tevens gemaakt voor de vrienden op dat moment inclusief familie ) en dat we allemaal nauw verbonden zijn met elkaar.

Vervolgens heeft hij in dit Zelfde jaar een kans op de radio gekregen met dit zelfde nummer. RTV Albrandswaard .

In 2016 is hij Richting Maassluis gegaan om daar zijn muziek te etaleren . Hierbij heeft hij kansen gehad zoals Optreden bij een Sportschool ( FITLINE MAASSLUIS ) , vervolgens een zeer contrastuele sessie neer kunnen zetten in de vorm van Hip Hop Yoga.

In 2017 heeft hij zijn tweede demo opgenomen De verandering.. Dit slaat op de periode van 2016- 2017 waar hij een enorme positieve ontwikkeling heeft meegemaakt mede door zijn vriendin en derden.

De verandering beschrijft voor hem dat het om de eigen ik draait , en we toch moeten kijken naar elkaar. Het is belangrijk om elkaar altijd te steunen.

In 2018 heeft hij op de Nieuwsjaarborrel van Groenlinks Maassluis een optreden gehad voor 30 mensen .

Ook in 2018 is hij bezig om RijmR- Wat je voelt op te nemen in de studio. Dit liedje is geschreven voor zijn vriendin. Over hoe dankbaar hij is met haar en met zijn leven.

RijmR is zeer actief op Facebook met live sessies in de hoop dat de mensen zijn boodschap begrijpen, en dat ze mogen genieten van zijn woorden.

Leden € 3 niet leden € 5

Evenement thumbnail