Ron Brus Hoofd Vol Kunst

In het kader van de Barendrechtse KunstRoute 2007 zal in de voormalige watertoren kunstwerken worden geëxposeerd van Ron Brus. Het overlijden van deze uit Barendrecht afkomstige kunstenaar eind 2005 was voor vrienden en familie aanleiding om hem te herdenken met een overzichtstentoonstelling. Deze tentoonstelling heeft in januari van dit jaar plaatsgevonden in Delfshaven te Rotterdam. Vanwege het grote succes van deze tentoonstelling zal deze tentoonstelling in samenwerking met Galerie en Kunstuitleen Barendrecht in aangepaste vorm worden herhaald tijdens de KunstRoute in Barendrecht. 

Vrienden en familie hebben besloten de Barendrechtse expositie te combineren met een feestelijke bijeenkomst waar een aantal werken (unica) zullen worden geveild in het gebouw van sociëteit De Beuk aan de 1e Barendrechtseweg en wel op: Zaterdag 6 oktober 2007. Aanvang: 17.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst, waar niet alleen oude bekenden welkom zijn, kan men onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de bekende muziekformatie Johnny’s Rattle Shakin’ Bluesband die voor een deel uit oude vrienden van Ron Brus bestaat. 

Diegenen die belangstelling hebben voor deze unieke kunsthappening kunnen zich aanmelden  door een email te sturen naar Hellen de Cloe-Brus ( j.cloe8@chello.nl) De kosten voor de hapjes en de muziek bedragen € 15,= per persoon. Uiteraard kunt u telefonisch contact opnemen met Hellen: 0180 – 84 61 93 Het verschuldigde bedrag gaarne overmaken vóór 1 oktober 2007 op bankrekening 658910841 ten name van J.C. de Cloe onder vermelding van: Kunst-happen-ing.”

Evenement thumbnail

Leave a Reply