Room for Elephants, The goodlife gentlemen en Taveneer – AFGELAST

Deur open: 21.30 Aanvang show: 22.00

Entree: € 5 €3 niet leden

— Door omstandigheden gaat dit evenement niet door —

Room For Elephants maakt een mix catchy bluesrock en garage. Euforische refreinen worden afgewisseld door groovy gitaarpartijen. De voornaamste inspiratiebronnen voor dit trio zijn Red Hot Chili Peppers, Foo Figthers en Gary Clark Jr.. In Paradiso presenteerden ze hun tweede plaat ‘I’m No Hero’. Het is de opvolger van ‘Scratching the Surface’ dat in een uitverkochte Sugar Factory werd gepresenteerd.

The Goodlife Gentlemen is een eigenzinnige rockband uit Utrecht/Amsterdam die inspiratie halen uit bands als: Editors, Arctic Monkeys en Foals. Verwacht eigenzinnige composities die lekker weg te luisteren zijn, gebracht in een goed opgebouwde energieke liveperformance. Ons doel? Het publiek moeten tegen het einde van de set dansen, springen en helemaal uit hun plaat gaan. Voor minder doen wij het niet.

Nijmeegs indierock-kwartet Taveneer vertelt verhalen over de verre oorden van het onderbewuste van de mens. Maar laat dat je niet afschrikken. Deze verhalen zijn omlijst door indierock met een dromerig en soms progressief randje, met catchy refreinen en dansbare beats. Voordat Taveneer een onderkomen vond in hun Taverne, verbleven zij in The Lighthouse. De verhalen en lessen die ze daar de afgelopen vier jaar hebben verzameld, nemen ze mee in hun tweede bestaan. Deze verhalen bundelden zij in twee EP’s genaamd Tales From The Lighthouse I: Morning Star en Tales From The Lighthouse II: Evening Star, waarvan het eerste deel sinds 16 juni 2016 verkrijgbaar is en het tweede deel sinds 26 november. Kom langs in de Taverne en dans, spring, luister en vooral; geniet van de muziek van Taveneer.

Evenement thumbnail