RoPaRun Doorkomst: Baerne Podium

Tijdens de  "Doorkomst" van de RoPaRun op maandag 24 mei is er van alles te doen in Barendrecht. Dit jaar is er voor het eerst ook een podium naast "De Baerne" aan de 2e barendrechtseweg. Poppodium De Beuk heeft hier 6 bands gevraagd om hier belangenloos te spelen om de lopers en het publiek te vermaken.
Programma Baerne podium:
 

11.00 uur: Messy

Barendrecht bijt het spits af met de Barendrechtse coverband Messy. Lekkere popmuziek van jonge muzikanten. Voor wie trots is op Barendrechts talent.

 
12.00 uur: Andere Koek!

Vrolijke show, opzwepende muziek, en een vleugje prettig gestoordheid. Meng dit goed, bak het lichtbruin af en je hebt het: een skaband van eigen deeg. Voor wie zin heeft in een feestje, zette in 2008 al Poppodium De Beuk op z’n kop. http://anderekoek.hyves.nl/

 

13.00 uur: Foolsgold

Foolsgold speelt rock uit de jaren 70 en 80 (of als het er mee verwant is). In hun repertoire zitten nummers van o.a. Michael Jackson, KISS, David Bowie, Herman Brood en Queen.

Deze mannen rockte begin 2010 nog in Poppodium De Beuk. http://www.foolsgold.nl/

14.00 uur: Plaatstaal

Coverband die alleen maar muziek van de beste Nederpopbands ten gehore brengt. Hun versies van de hits van onder andere Blof, Doe Maar en De Dijk laten je het origineel bijna vergeten. Voor wie zin heeft om mee te zingen.

 

15.00 uur The Flying Martinis

Dit Barendrechtse drietal wist met hun mix van opzwepende britpop, dampende rock-’n-roll, authentieke jazz en funk de 2e plek te behalen in de Grote Prijs van Zuid-Holland.

The Flying Martinis speelde in 2009 op het Along the traX festival en oefent in de oefenruimtes van De Beuk. http://www.myspace.com/theflyingmartinis
 

16.00 uur: Unbend

Nederpop rockband die zijn sporen allang verdiend heeft.

Stonden in het voorprogramma van Rowen Heze en Golden Earring.

Greep uit het repertoire: Snow patrol, The Rolling Stones en U2.

Voor wie ouderwets uit zijn dak wil gaan. http://www.unbend.nl/

 

 

 “

Evenement thumbnail

Leave a Reply