Shagging Ponies

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: €5,00 leden €2,50

Shagging Ponies speelt de puurste vorm van Rock ‘n Roll en laat de wereld zien dat muziek entertainment is, geen wetenschap. Als coverband begonnen, al die jaren terug, maar nu een naam opgebouwd in de Glamrock gemeenschap.
Oorspronkelijk waren zij een hairmetal band, maar de Ponies zijn geëvolueerd tot een ordinaire, eigentijdse versie van de beruchte rockbands die uit de jaren ’80 zijn voortgekomen.

Tegenwoordig is Shagging Ponies niet alleen meer bekend van de energieke live-shows, maar ook om de creativiteit en humor in hun eigen originele liedjes. Terwijl zij hun debuut album aan het opnemen zijn, dat uit zal komen in het begin van 2016, houden de Ponies de agenda vol met shows en zijn ze altijd op zoek naar een manier om jou te vermaken!

Ze weigeren zich terug te laten houden door gezond verstand en hebben maling aan de Calvinistische maatstaven in eigen land. Deze jongens tieren welig in hun eigen overdaad. Kwajongens met grote harten, altijd in voor een praatje met hun eigen fanbase over lange benen, tieten (groot en klein) en harige vagina’s.
Sex, Drugs en Rock ‘n Roll? De mannen van Shagging Ponies zijn de nieuwe ambassadeurs.

Evenement thumbnail

Leave a Reply