Spacebar + Choco

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: € 3,00 - leden € 1,50

Terwijl er beneden de rivieren carnaval wordt gevierd in rare outfits, met weinigzeggende muziek en stamvolle cafees, maakt de Beuk zich op voor het betere werk.
 
We bieden je deze avond niet één, maar twee bands, die weten hoe ze de boel op zijn kop moeten zetten.
 
Graag stellen wij je voor aan de reizigers van Starship Spacebar.
Spacebar is een band die zich laat inspireren door onder andere Nirvana, Led Zeppelin, Frank Zappa, The Doors en Johnny Cash.
Hun vijftig-jarige missie: nieuwe akkoorden ontdekken, op zoektocht naar nieuwe riffs en ‘to boldly go, where no man has gone before’.
 
Chocolate Habanero klinkt om te beginnen al goed, maar wat is het? Donkere scherpe rock met een zoetpittige electronische nasmaak. Na een jaartje spelen besloot het clubje heren dat de band wat meer vrouwelijke ballen nodig had. Uit Deefs en GJ’s gezamenlijk verleden van Dr. Dynamite stapte zangeres Marlon van der Ploeg naar voren en claimde haar spot op het podium. Chocolate Habanero klinkt nu nog spannender, grooved als een gek en swingt als een tiet!
 
Omdat wij best snappen dat er nog iets over moet blijven in je portemonnee om je liefje met Valentijn te verrassen, ben je voor een klein prijsje binnen.
 
Evenement thumbnail

Leave a Reply