Speakerpunch & The Grolschbusters

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: €5,00, leden €2,50

“ROCK ‘N’ ROLL OVERDRIVE!”

Wie ze een keer live gezien heeft weet het: Speakerpunch is een band die knalt! Met energie als hoofdingrediënt vuurt het vijftal een cocktail van groovende riffs, strakke drumslagen en brutale teksten als een vuistslag uit de pompende speakers. Speakerpunch speelt vuige rock ’n roll met wortels in de punkrock, stonerrock en hardrock, en werd qua sound al eens vergeleken met The Misfits en Peter Pan Speedrock. Ongecompliceerde rockmuziek met ballen dus, voor stoere mannen en vrouwen. Als er beweging ontstaat in het publiek, van knikkende koppen tot complete duw- en trekchaos, achten de mannen hun taak volbracht. Crowdsurfen toegestaan!

Speakerpunch heeft al een aardige live-reputatie opgebouwd met shows in o.a. Paradiso

(Amsterdam), Mezz (Breda), Baroeg (Rotterdam) en Bibelot (Dordrecht). De band gooide hoge ogen bij verschillende band battles en werd geprezen om de presentatie. Ook het komende seizoen gaat Speakerpunch er weer live flink tegenaan met een aardige lijst aan optredens. Speakerpunch heeft al 2 EP’s op zak met een 3e release op komst. Speakerpunch zit in de lift, dus zorg dat je dat gaat zien!

En ze komen niet alleen! Speakerpunch wordt deze avond vergezeld door de heren van The Grolschbusters.

De Nederlandse punkrockband The Grolschbusters werd in 1989 opgericht in het Gelderse Hengelo en is daarmee de langstbestaande punkband uit de Achterhoek. Aanvankelijk bestond het repertoire grotendeels uit werk van The Ramones. De band wist in korte tijd een flinke reputatie op te bouwen en is uitgegroeid tot een 6-mansformatie, compleet met accordionist!

Een hele dikke reden om erbij te zijn dus op 4 april!

Evenement thumbnail

Leave a Reply