Super Villain & MOZZ

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: € 2,00 - leden betalen de helft

Hard, snel en strak. Een explosie van energie, vanaf het podium de zaal in. Dat is een show van MOZZ, een no-nonsense rockformatie uit Rotterdam. Na afloopt kringelt er rook uit de versterkers, is de drumkit roodgloeiend en heeft het uitzinnige publiek het gevoel dat het zojuist een frontale botsing met een twintigtonner heeft overleefd, zonder noemenswaardige kleerscheuren.
 
Na een valse start ergens in de jaren í90 van de vorige eeuw was MOZZ een kleine twintig jaar later, in 2015, ineens weer volop aanwezig. Met een verpletterende serie shows in kroegen, podia en festivals liet de band zich gelden. Persoonlijke hoogtepunten waren twee edities van het Eendrachtfestival, waar MOZZ namens radioshow Bang your Radio en de Popunie de tent mocht afbreken. Bovendien droeg de band een steentje bij aan de lokale muziekscene door twee zeer succesvolle ìDoe Het Zelfî-festivals te organiseren.
 
Nu zijn ze terug en harder dan ooit. Zorg dus dat je erbij bent!
 
De mannen van powertrio Super Villain hebben totaal verschillende achtergronden maar 1 gezamelijk muzikaal doel: harde rock, oude stijl. Met de nadruk op ‘hard’, hoewel er stiekem toch ook andere stijlen hoorbaar zijn in het oeuvre. Een Rotterdamse band in hart en nieren maar denk bij Rotterdams aan de stevige Willemsbrug, niet aan hipsters in de Markthal.
 
Na een jaartje warmdraaien onder de naam One Eyed Wizard, in diverse bezettingen en op grote en kleine podia door heel het land, verovert Super Villain nu een snelgroeiend publiek. Men begint door te krijgen dat je behalve gitaar, bas, drums en zang weinig méér nodig hebt om een portie onvervalste rock ’n’ roll te pompen. En dát is precies waar Super Villain in uitblinkt: geen gedoe, uitsluitend eigen nummers, mouwen opgestroopt en twee poten op de grond.
 
Oordoppen mee want het gaat hàrd!
 
Harde muziek voor een zacht prijs. Voor slechts twee eurootjes ben je binnen, leden betalen de helft.
 
Evenement thumbnail

Leave a Reply