The Hiphop Elements 2

Na het grote succes van de eerste The Hiphop Elements organiseren het jongerenwerk van stichting Alle-r-hande en poppodium De Beuk op zaterdag 8 december de tweede editie van dit evenement in De Beuk.
Hiphop is een cultuur. Het is niet alleen maar een vorm van muziek maken, maar gaat veel dieper dan dat.Tijdens The Hiphop Elements komen de vier basis onderdelen van de hiphop cultuur aan bod.
De elementen rappen (MC’ing) en beats maken (DJ’ing & beatcreating) worden vertegenwoordigd door optredens van Tens & Nickglas en de uit Dordrecht afkomstige rapper Risskant. De laatste won in 2007 de Grote Prijs van Zuid-Holland in de categorie Urban en bracht deze zomer al zijn tweede album uit.
Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor de Barendrechtse scene om hun skills te laten zien op het podium. Je kan je van te voren inschrijven voor de open mic sessie bij stichting Alle-r-hande.
 Naast de muziek en beats zijn 2 belangrijke onderdelen van de Hiphop cultuur breakdance en graffiti. Zo zullen er breakdance demonstraties gegeven worden tussen de optredens door: de Barendrechtse B-boys en B-girls zullen hier headspins en andere coole moves laten zien. Buiten is er plek om vrij graffiti te spuiten. Er wordt zelfs gezorgd voor spuitbussen, dus die kan je thuis laten!
Ben jij dus helemaal down en into Hiphop, check dan je op zaterdag 8 december in De Beuk!
De deuren gaan open om 21.30 uur en om 02:00 uur is het evenement afgelopen.
De entree bedraagt €5,- en  €4,- voor leden van De Beuk.
Voor meer informatie en je opgeven voor de open mic,breakdance en/of graffiti spuiten: Jongerenwerk Stichting Alle-r-hande, Middeldijkerplein 9,
Barendrecht. Tel. 0180-647594 of mail naar: michiel@alle-r-hande.net

http://www.risskant.nl
http://www.myspace.com/woordvoerder
http://www.myspace.com/jtensen
http://www.myspace.com/nickglas
Clips van Risskant: (dubbel klik voor grote versie)

Evenement thumbnail

Leave a Reply