The Incredible Stacks & DJ Pjotr Olm

The Incredible Stacks
http://www.thestacks.nl/

Terwijl je ze beluistert vraag je je af hoe The Incredible Stacks het voor elkaar krijgen; hoe kunnen drie improviserende gasten op deze apparatuur uit de jaren ’60 en ’70 zo fris en modern, zo aanstekelijk en dansbaar klinken!?
Muziek zonder opsmuk. Alleen het puntige samenspel van een percussieve gitaar, een scheurend orgel, stampende bas en stotterende, beukende drums. De setopbouw heeft meer overeenkomsten met die van een Dance DJ dan met die van een Rock band – de beat gaat gewoon door. Het gaat allemaal om ritme, onweerstaanbare grooves, catchy riffs en muzikale spanning, of je het nou Dance noemt, of Alternative, Rock, Funk, Lounge, Reggae, Techno of wat dan ook.
 
DJ Pjotr Olm

Met zijn zeer uitgebreide collectie (van funk, jazz, soul en reggae tot aan techno, minimal, house en disco) kreeg hij al regelmatig de voetjes van de vloer in o.a. De Witte Aap, Rotown, De Camping, Elite, Waterfront Off -Corso , Along the traX en natuurlijk De Beuk. Naast DJ is Pjotr Olm ook drummer van de succesvolle barendrechtse band The Flying Martinis.
 
Deur open: 21:30, aanvang: 22:30 // entree: €3,- , leden: €1,-“

Evenement thumbnail

Leave a Reply