The Peterlees // Rott’nDamned // Helm Op

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: €3,- leden // €5,- niet-leden

Hard, harder, hardst! Poppodium De Beuk trekt weer eens een blik herrie van Nederlandse bodem open. Oordoppen mee, halve liter klok in je mik en vuist omhoog. Dit wordt een avondje ongegeneerd fistpumpen en headbangen.

The Peterlees
Als een cartoony T-bone steak voor een kwijlende hondsdolle pitbull. Dit Leidse hardcore punk kwartet raast als een fucking cycloon door je trommelvliezen. Hard, vuig en snel, maar altijd met een glimlach brengen deze jongens je een mix van hardcore en catchy meebrulrefreintjes.

Rott’nDamned
Eigenlijk gewoon de vetste band van Rotterdam. Hard, vuig en met gierende solo’s van studio-/gitaargod Niek is dit een zooitje debielen die eigenlijk precies weten wat ze doen. Volgens mij hebben we glimps opgevangen van een nieuw album in de maak. Ik zeg godverdomme JA!

HELM OP
Ooit een smeltende Dixieplee op de lepels van een vorkheftruckchauffeur gezien? Deze band schrijft er gelukkig liedjes over. Loeihard, maar ook loeistrak. Na Popronde en Baroeg Open Air, strijkt dit gruwelijke gezelschap ook neer in, jawel, De Beuk! HARD!!

Evenement thumbnail