The Programme (BE) & Where’s the audience?!

******UPDATE zaterdag 29 januari*****
Alleen Where’s the audience?! zal optreden, de entree is dan ook verlaagd:


€2,- , leden: gratis
 
******UPDATE donderdag 27 januari*****


Helaas heeft The Programme moeten afzeggen in verband met ziekte van een van de bandleden, we zijn nog op zoek naar een vervangende band.
 
The Programme.

Deze poprock-formatie brengt een evenwichtige set van indringende melancholische rock. Proef van een smaakvolle cocktail boordevol mooie arrangementen, catchy tunes en refreinen die blijven nazinderen. Voeg daar nog een strakke afwerking en overtuigingskracht aan toe en je zal merken dat dit naar meer smaakt… Een optreden van The Programme gaat niet onopgemerkt voorbij. Zo presteren de jongens het om na een handvol optredens het hoofdpodium van de Gentse Feesten 2010 te sieren. Beslist een band om in de gaten te houden. Nu bij ons De Beuk!
http://www.myspace.com/theprogramme

Where’s the audience

Where’s the audience (Dordrecht e.o.) werd in 2010 gedoopt door een cynisch kritische fan van het eerste uur. Sindsdien zijn zij hard op weg om zijn ongelijk op alle fronten aan te tonen.

Gitarist Chris(Schmidt) en zanger Sebastiaan(Lit) speelden al eerder samen in diverse projecten. Toen zij Rik(Boijmans) zagen drummen in een kantine in Brielle, gingen alle alarmbellen rinkelen. Na twee nummers waren ze definitief verkocht en sloegen zij samen een vers geasfalteerde muzikale weg in. Tijdens een jam in hun oefenruimte in Zwijndrecht, bleek het dik te grooven tussen hen en bassist Edward(Bauer). De basis was gelegd en voor ze het wisten nam het viertal hun eerste EP op.

Where’s the audience speelt eigen materiaal in een energieke brei van rock, pop en blues met vette buizen, dragende bas, bombastische drums en eigenzinnige vocalen.

klinkt als: Kings of Leon & Snow Patrol meets Incubus & The Black Crows.

http://www.wherestheaudience.com/

 Deur open: 21:30, aanvang: 22:30 // entree: €3,- , leden: €1,-“

Evenement thumbnail

Leave a Reply