Veil of Delusions + Anger Machine

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: € 4,00 - leden betalen de helft

Anger Machine is een moderne Thrash Metal band uit Noord-Holland. Zijn oorsprong kent de band door het eindexamen aan het Conservatorium van gitarist/componist Thijmen den Hartigh. De muziek is catchy en van hoge muzikale kwaliteit. De shows zijn krachtig en energiek. Anger Machine wilt laten zien wat ze waard zijn en iets toevoegen aan de Nederlandse metalscene.

Zij delen deze avond het podium met Veil of Delusions. De Nederlandse metalband Veil of Delusions, onder leiding van frontvrouw Zoë Tilly, is klaar om een breed scala aan nummers te leveren die invloeden van vele bands met stijlen van symfonische- tot death metal bevatten.
 
Veil of Delusions is op dit moment bezig met het eerste full-length album ‘Echoes of Dawn’, die men door een wereld van emoties en mythen meeneemt. Het album staat vol met furieuze metal riffs, melodieën, pakkende vocalen en beukende drums. De boodschap van de band is duidelijk: “Wij spelen melodieuze metal, gebaseerd op passie!”. Veil of Delusions heeft al meerdere shows en tours in Europa op haar naam staan, waaronder het Amsterdamse Metalfest 2016 en de Femme Battle. Tussen de tours en shows door bracht de band onlangs twee singles ‘Across the sky’ en ‘The Chase’ uit.
 
Al met al belooft het een ijzersterke muzikale avond te worden die je niet wilt missen!
Evenement thumbnail

Leave a Reply