A Campingflight to Beuk Paradise 2011: I Wannabee and the Wannabees & DJ Okkie

 

 

 
 
programma zaterdag: (OOK VOOR MENSEN DIE NIET BLIJVEN SLAPEN)
 
 
I Wannabee and the Wannabees

Voor wie het optreden in De Beuk een aantal maanden geleden heeft gemist:
I Wannabee and the Wannabees zetten een show neer waar de energie en enthousiasme vanaf spat!
De  band bestaat uit 4 muzikanten die hun sporen op de Nederlands podia al verdiend hebben.

Na een rustige start en enkele wisselingen van bandleden was eind 1999 het eerste optreden een feit en heeft I Wannabee and the Wannabees zich tot op de dag van vandaag ontwikkelt tot een hechte energieke knallende band met een eigen geluid. Van feesttent tot jongerencentra, van festival tot rockcafe’ I Wannabee and the Wannabees  krijgt de tent op z’n kop en heeft dat in 2006 en 2007 al bewezen op de vele festivals waar zij gestaan hebben!!

In 2008 dienen de festivals zich al weer aan. Tussendoor meegedaan aan “de grote prijs van Voorne Putten” waar  the Wannabees de 1e plaats veroverden door “de uitstekende podiumpresentatie, onderling kontakt, instrumentenbeheersing en uitmuntende wisselwerking tussen de band en publiek”

ALWEER EEN HOOGTEPUNT OP 29 JUNI 2008 – EEN OPTREDEN IN PARADISO TIJDENS HET ZAKKERSFESTIVAL 2008!!!! EN DE BOERDERIJ IN ZOETERMEER

2009 is ook een goed jaar met vele optredens en het TV debuut in de show van Paul de Leeuw’s “Mooi Weer de Leeuw” waar Danny de Munk met de Wannabees meezong tijdens “ik voel me zo verdomd alleen”

Met het optreden op het Bevrijdingsfestival te Almere werd het grootste publiek bereikt, ruim 10.000 mensen!!!!!

In het begin waren zij sterk beinvloed door "Me First and the Gimme Gimmes" maar de eigen nummers krijgen steeds meer een eigen plek in hun knallende liveset!! Enkele eigen nummers worden nu al "klassiekers" genoemd zoals: "EI",  "LELIJK",  “FAKE PUNK” , “IK WIL DOEN WAT IK NET ZEI”en hun knaller "ECHT".

Natuurlijk worden de verbouwde covers niet vergeten van oa: Danny de Munk, Herman van Veen, Robbie Williams, Doe Maar, Nena, Rammstein, op een manier zoals de nummers eigenlijk nooit bedoeld waren…..

Op een lekkere uptempo FUN-POP-ROCK manier….

See ya……. I Wannabee and the Wannabees
http://www.myspace.com/iwannabeeandthewannabees

 
 
DJ Okkie 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inmiddels is DJ Okkie in De Beuk geen onbekende meer en dus komt hij ook met de Campingflight om de boel weer eens goed wakker te schudden!
 
Eén van de meest veelzijdige dj’s van Rotterdam is Okkie Vijfvinkel sinds 1993 dj bij concerten in Nighttown en vanaf 2000 kwamen daar ook talrijke andere dansavonden en feesten bij. Nu is Okkie resident-dj bij populaire clubavonden in WATT, zoals De Buurtsuper, Everybody Dance Now! en Supersnaar.
Als concert-dj kende Okkie de afgelopen periode velen hoogtepunten zoals N.E.R.D., Funkadelic, Eagles of Death Metal, Kyteman, EPMD en Motel Mozaïque. Hij draaide ook op het Metropolis Festival, het Bevrijdingsfestival, Camping Rotterdam, tijdens het Oerol Festival, het Filmfestival, de Museumnacht en Noorderslag. 

http://www.okkie.net/
 
Deur open: 21:30, aanvang band: 22:00 // entree: €5,- , leden: €3,-

 “

Evenement thumbnail

Leave a Reply