Speakerpunch, The Black Bellies & Stigma

Speakerpunch
http://www.speakerpunch.com/

Met energie als hoofdingredient vuurt Speakerpunch

een cocktail van groovende riffs, strakke beats

en brutale teksten als een vuistslag uit de pompende speakers.

Als er beweging ontstaat in het publiek,

van knikkende koppen tot complete duw- en trekchaos,

achten de mannen hun taak volbracht.


 
The Black Bellies
http://www.theblackbellies.nl
Het is een bijzondere combinatie: twee zusjes, twee gitaristen en een nicht met een gezamenlijke voorliefde voor een lekker potje rock ’n roll.

The Black Bellies, bestaande uit leden van de (reeds lang overleden) Leidse rockbands I$I$, Killing Francis en meidenband Honey I’m Home begonnen in 2001 als verrassingsact voor een feest een gelegenheidsbandje. Dat was zo leuk om te doen dat The Black Bellies na afloop van dit succesvolle optreden met elkaar muziek bleven maken. Echter, op een enkel optreden na bleef het vooral bij ‘een beetje pielen in de oefenruimte’ op de vrijdagavond. Reuze gezellig, maar ook wel erg saai om zo weinig live te spelen. Time for action!

Twee weekenden in de studio in Zeeland leverde drie jaar geleden de CD-demo Do not cover op. Onder de inspirerende leiding van producer Willy Berrevoets (Nuff Said) werden in de Avalanche Studio vier (eigen) songs opgenomen. Met deze mini-CD op zak konden er eindelijk weer eens optredens geregeld worden, want het kriebelde inmiddels behoorlijk bij alle Bellies. Dit resulteerde september 2007 in een plek op het Ontzettend Leiden-festival als winnaar van de online populariteitspoll en deelname aan de Grote Prijs van de Bollenstreek in Hillegom. Hiermee werd de podiumstilte voorgoed doorbroken.

Sindsdien zijn The Black Bellies weer helemaal back in rockin’ business. Het publiek vermaken met een lekkere vette en energieke rock ’n lol show, dáár gaat het om bij The Black Bellies! Meezingen mag, schreeuwen, buikdansen en/of hoofdschudden óók!

 
Stigma
Facebook Stigma
Precisie, kracht, snelheid, dynamiek en melodie. Dit zijn de sleutelwoorden die Stigma het best omschrijven. Deze extreme en agressieve band combineert Bay Area Metal met moderne thrash en gooit er een vleugje death metal bij. Denk aan een mix van bands als Testament, Destruction, Defleshed, Forbidden en Darkane.
Deur open: 21:30 aanvang: 22:00 // entree: €5,- leden: €3,-“

Evenement thumbnail

Leave a Reply