A Campingflight to Beuk Paradise 2011: Too Loud for Granny, Rott ‘N’ Damned & HRTZ

 

 
 
programma vrijdag: (OOK VOOR MENSEN DIE NIET BLIJVEN SLAPEN)
 
 
Too Loud for Granny

 
Too Loud For Granny is een 4-koppige punkrock-formatie uit de omgeving Utrecht. De band werd in 2010 (her)opgericht door bandleden met al een flinke portie band- en  podiumervaring achter de rug.
Too Loud For Granny streeft naar de rauwe sound van de punkbands van weleer en combineert die met catchy jaren ’90 poppunkmelodietjes. Ook is de band er niet vies van om zich te bedienen van wat folk. Dynamiek en energie zijn de sleutelbegrippen en vormen de ruggengraat van het muzikale arsenaal.
Too Loud For Granny staat niet alleen garant voor muzikaliteit, maar ook voor vermaak. Publiek wil immers live entertainment en geen bandje dat zijn eigen werk op de automatische piloot ten gehore brengt (daar hebben we .mp3 voor). De show staat voorop!
 
Rott ‘N’ Damned

 
Rott ‘N’ Damned is 4 jaar geleden begonnen als een schoolbandje onder de naam ”Onnodig Krassen”. In het begin nam de band alles nog niet heel serieus. Naarmate dit veranderde kreeg de band steeds meer gigs.
Eind 2009 nam de band deel aan ”Sterren aan de Maas”, een wedstrijd voor schoolbands en schoolmusicals. Hierbij won de band de eerste prijs in de categorie muziek, tot hun eigen verbazing aangezien ze de enige hardcore/punk-band waren.
Vanaf 2010 is de band zichzelf veel serieuser gaan nemengaan. Na een wisseling van drummer hebben ze zichzelf omgedoopt tot ”Rott ‘n’ Damned”.
 
 
HRTZ

 
Afgelopen Koninginnenacht hebben de heren van HRTZ de voetjes in De Beuk flink van de vloer gekregen. Dat komen ze tijdens deze Campingflight nog een keer dunnetjes overdoen!
Verwacht een brede mix van Drum ‘n Bass tot Dubstep en alles er tussenin, met de nieuwste tracks en de vetste krakers. De subbassen vliegen je om de oren!
HRTZ  is een nieuw initiatief voor Dubstep en Drum ‘n Bass in Dordrecht, opgezet door DJ Flanger en VinylBoy. Deze twee resident DJ’s zijn al jaren verantwoordelijk voor menig Drum ‘n Bass avond in Dordrecht o.a. Strictly Drum ‘n Bass in Bibelot. Ze hebben voor uitverkochte zalen gedraaid bij grootheden als Aphrodite, Ed Rush,Nosia, Bong-Ra, Black Sun Empire en Bad Company. Met de opkomst van Dubstep en het ontbreken daarvan in Dordrecht zijn ze HRTZ begonnen in de Popcentrale en de eerste editie afgelopen Februari was een groot succes.
 
Deur open: 21:30 uur, aanvang band 22:00 uur // € 4,- leden € 2,- euro

Evenement thumbnail

Leave a Reply