afgelast! de skaggerz, graagedaan & jeroen fens

Het programma van deze avond wordt verplaatst, de nieuwe datum wordt zsm bekend gemaakt.

Een avond met alle stijlen: Ska, raggea, funk // rock, hiphop // drum ‘n bass, experimenteel!

De Rotterdamse formatie De Skaggerz hebben hun eerste demo afgerond. De ska/raggae/funkband met een hard randje, die sinds december 2010 in deze bezetting actief is, bestaat uit zanger Dirk Busio, toetsenist Joachim van Marrewijk,gitarist Tom…my Kennedy, basgitarist Yanick den Hartog en drummer Timothy Lovell.

Vooral beïnvloed door de bands Ska Cubano, De Hardheid, Henk de Vries en Johnny Jordaan is deze band zeker het bekijken waard!
website // facebook

Keihard en recht-voor-zn-raap!!

Een betere beschrijving voor de rock/hiphop sensatie GraaGedaan is moeilijk te vinden. Geïnspireerd door bands als Limp Bizkit en Urban Dance Squad staat dit muzikale vijftal garant voor een knallend optreden! Dit vijfkoppige energiebeleid bestaat uit Martin Sans (drums), Laura Brand (bass), Bas Spindler (keys, synths), Ricardo de Vries (raps) en Ryan Franken (gitaar, backing). Zoals ze bewezen hebben in zalen als Mezz Café, Exit en het Nelson Mandela Festival kan GraaGedaan een publiek door het dolle heen krijgen!!
website // facebook

In 2006 werd zijn eerste track gereleased via het Italiaanse Oryx Music label. Al van kinds af aan is Jeroen Fens te vinden achter de draaitafels en staat daardoor aan het begin van drum ’n bass. Zijn tracks zitten altijd op het randje van experimenteel en de baslijnen zijn altijd keihard. Maak je maar klaar om te dansen, want zijn beats bieden garantie op een avondje losgaan!
soundcloud // facebook

Deur open: 21.30 // Aanvang: 22.00

Evenement thumbnail

Leave a Reply