All For Nothing , No Turning Back, Fist Of Fury, AOW

Op 8 oktober is er een ware hardcore/metal/punk avond met vier bands. Ook niet onbelangrijk om te vermelden: Richard drumt deze avond zijn laatste avond bij All For Nothing! Dit is dus dé kans om zijn laatste liveshow te zien. Daarbij is speelt Fist of Fury deze avond hun laatste optreden, zien dus!

No Turning Back kan met recht de grootste Europese hardcore band genoemd worden. De band is dan ook niet meer weg te denken uit de hardcore scene. Met hun energieke shows hebben ze over heel de wereld een unieke reputatie opgebouwd. Tijdens de live shows van No Turning Back veranderen zalen in moshpits en zeeën van stage divers. En dat allemaal door een combinatie van hun unieke mix van uiteenlopende muziekstijlen waaronder rock, metal en hardcore en de energieke live show! Dit is je kans om het mee te maken!

website / facebook
 
Sinds hun eerste shows in 2004 en het album uit 2007 ‘Can’t Kill What’s Inside’ heeft de Rotterdamse hardcore band All for Nothing hun stempel op de Europese scene achter gelaten. De vijfkoppige band heeft Europese headline tours gedaan en het podium gedeeld met onder andere Bane, Down To Nothing, Parkway Drive, Terror, H20, Sick Of It All, Agnostic Front, Cro Mags, This Is Hell, Cruel Hand, Go it Alone, Verse, The Warriors and Comeback Kid. Naast hardcore bevat de muziek van All for Nothing invloeden van onder andere punk en rock. De drummer Richard drumt deze avond zijn laatste optreden met All for Nothing dus dit is dé kans om zijn laatste liveshow te zien!

facebook / myspace
 
De muziek van Fist of Fury is het best te beschrijven als een mix tussen de muziek van de bands American Nightmare, Terror, Comeback Kid, Killing The Dream en Carry On. De nummers beschrijven de  struggles van het alledaagse leven en hoewel het geluid melodischer dan ooit is blijven de nummers zoals vanouds agressief en hard! Dit is de laatste show van Fist of Fury en dus je laatste kans om de band live te zien!

website / myspace
 
Angry Old Wankers staat voor Oldschool Hardcore en probeert het gevoel van de Hardcore uit de jaren 80 te laten herleven. Denk aan bands als Negative Approach, Bad Brains, Slapshot en Agnostic Front. Verwacht dus geen harmonieuze samenzangen en mooie melodien of zware metal riffs, nee verwacht een potje Oldschool Hardcore, ouderwets hakken en breken!

facebook / myspace
 
Deur open: 20:30, aanvang: 21:00 // entree: €6,- leden: €4,-“

Evenement thumbnail

Leave a Reply