Along the traX

Aanstaande zaterdag is het weer zover! De 10de editie van het Along the traX festival vindt dan plaats! Dit jaarlijks terugkerende gratis festival wordt geheel door de vrijwilligers van poppodium De Beuk georganiseerd. Op Barendrechts grootste popfestival zullen dit jaar o.a. Krause, Krach en My Favorite Scar te zien zijn.

Om 14:00 gaat het festivalterrein open en om 14:30 zal de eerste band aanvangen. Om 00:00 sluit het festivalterrein.

Het hele tijdschema en de line-up zijn hieronder te zien.

 

 
 
Tijd: 14:30


The Parents zijn eigenzinnig, The Parents zijn rauw, The Parents zijn expressief. The Parents wisten dit jaar de Grote Prijs van Zuid-Holland in de wacht te slepen. De band rond de van oorsprong Barendrechtse singer/songwriter Tamara Woestenburg speelt met verschillende muziekstijlen en sferen, ze gaan van minimalistisch klein naar ambitieus groot. 

Myspace


 

Tijd: 15:25

Dropskill is dit jaar de winnaar van de Gooth Grote Prijs van Ridderkerk. Met hun muziek creëren zij een mix van rock en hiphop, waarbij muzikale uitstapjes naar metal en funk niet worden geschuwd!

Myspace

  

Tijd: 16:20

Dat de driemandsformatie Birth Of Joy muzikaal veel weg heeft van The Doors is niet te ontkennen. Maar het poprocktrio is ook geïnspireerd door blues, psychedelica en rock ‘n roll. Een live band van het eerste uur!

Myspace
 

 
 
Tijd: 17:15

Vier vetkuivige mannen met hun instrumenten en drie sexy suikerspinnende dames, dat is Liptease & the Backstreet Crackbangers met hun oldskool mics, maken er een ouderwets feest van. Ze maken covers van Kelis’ Milkshake tot en met Korn’s Freak On A Leash. 

Myspace

 

Tijd: 18:10

De BluefisH broeders brengen al jarenlang hun rock ‘n roll met hart en ziel.

In hun muziek hoor je echo’s doorklinken van de gehele rockgeschiedenis.

Tegenwoordig met 4 man op het podium zoals ook nu op Along the TraX!

Website / Myspace
 

  Tijd: 19:25

Stop Metallica, Alice In Chains en Tool in de mixer en My Favorite Scar is de uitkomst met een geluid dat ze zelf omschrijven als dark rock.  De Gloednieuwe cd van My Favorite Scar wordt zeer goed ontvangen. Ze hebben dan ook al in het voorprogramma gestaan van bands als Kiss en Megadeth en stonden deze zomer op De Zwarte Cross en Lowlands.

Website / Myspace

 

Tijd: 20:40

Een live show van Krause staat gelijk aan dampende disco en opzwepende electro beats. “Het is een mix van catchy synthpop en hysterische electropunk, met een sound die je broekspijpen doet wapperen,” aldus Krause zelf. 

Website / Myspace 

 

  
 
                                                            

Tijd: 21:55

De vijf jonge honden van Krach nemen allemaal hun eigen uiteenlopende muziekstijlen mee de band in. Uitkomst: een spanningsveld tussen rock en dansbare beats. Daarbovenop zal Krach op Along the traX ook nog worden bijgestaan door het dj-duo Die Lui! Om 22:40 zullen Krach & Die Lui samen op het podium staan.

Website / Myspace
 

  Tijd: 22:55

Twee vrienden uit Nijmegen besloten zelf te gaan draaien wat ze graag wilden horen. Het resultaat hiervan is Die Lui: Een aanstekelijke mix van electro met uitstapjes naar dubstep, techno en minimal.

Website / Facebook  DJ set op Soundcloud

Along the traX wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Barendrecht, Hertog Jan, Stichting Alle-r-hande Barendrecht, Popunie, Nederlands fonds voor de Podiumkunsten en Fonds 1818.

Evenement thumbnail

Leave a Reply